Masszázsemulziók és krémek bőrápoláshoz | velvesa.hu

Masszázs emulziók és krémek

A kategóriában illatosított vagy semleges illatú emulziók, krémek és alkohol tartalmú termékek találhatók rövid vagy sportmasszázshoz valamint az igénybe vett izmok kezeléséhez sportolás előtt vagy edzés után.

Kozmetikai emulziók a bőr kezelésére, táplálására és regenerálására, valamint krémek szépségmasszázshoz tápláló összetevőkkel és narancsbőr ellen.

Az emulziókat a fáradt izomzat felfrissítő masszázsához használjuk, a kozmetikai emulziókat pedig a bőr kezelésére is. Összetételüknek köszönhetően jó hordozók a melegítő,  hűtő, regeneráló és a növényi összetevőkre. Vízzel hígíthatók, viszonylag gyorsan felszívódnak, nem hagynak zsíros érzetet és könnyen lemoshatók a bőrről.

A Sportovka egy speciális alkohol tartalmú termék, amely melegítő, húsítő és frissítő összetevőket tartalmaz, alkalmas rövid, gyors masszázshoz, önmasszázshoz, valamint olyan sportok estében, ahol más masszázstermék használata nem célszerű (pl. vízi sportok).

A masszázs krémeket és géleket masszázshoz, pakoláshoz és a bőrkezeléséhez ajánljuk. A tápláló összetevők, mint például a kapszaicin,tengeri moszat valamint a koffein, jobb vérkeringést, nagyobb rugalmasságot biztosítanak, és javítják a narancsbőrt.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 50 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 50 termékek

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació