Masszázs emulziók, krémek és gélek

Az emulzió, gél, krém formájú masszírozószerek nemcsak masszázsra, hanem az izmok, ínak, ízületek kezelésére, bőrtáplálásra, valamint a narancsbőr jeleinek enyhítésére is alkalmasak.

Masszázs emulziók


A masszázsemulziók gyorsan felszívódnak és jó hordozóanyagai a regeneráló, melegítő, hűsítő összetevőknek és gyógynövénykivonatoknak. A masszázsemulzió ápolja, puhítja a bőrt, a benne lévő többi összetevő pedig gyorsan hatni kezd. A masszőr jobban meg tudja fogni és feldolgozni a szövetet, mivel az megfelelően siklik a keze alatt. A test nem marad zsíros a masszázs után, az emulzió maradványai könnyen lemoshatók vízzel.

Nemcsak masszázsra alkalmasak, hanem görcsök és izomfáradás megelőzésére is, így nem csak masszőrök, hanem hobbi sportolók, idősek, kertészek és hasonlóak is használhatják őket.

Kozmetikai masszázskrémek

Használják szépségmasszázsokhoz, tápláló és hidratáló bőrpakolásokhoz, de rendszeres ápoláshoz is, például testápoló krémekhez. A masszázskrémek összetételüknek megfelelően hidratálják, táplálják, puhítják és frissítik a bőrt. Masszázs vagy pakolás után a bőr feszes, rugalmas, hidratált, bársonyosan puha, sima és jól táplált marad.

Masszázskrémek és gélek narancsbőr ellen

Olyan összetevőket tartalmaznak, mint a kapszaicin, hínár vagy koffein. Összetételének köszönhetően a narancsbőr általi problémás testrészek bőre több vért kap. Gyengéd masszázzsal kombinálva javul a folyadékok eloszlása ​​a szövetekben és a méreganyagok eltávolítása, így a bőr feszesebb, rugalmasabb, simább, egyenletesebb színtónusú lesz.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 54 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 54 termékek