Ruházat

Itt talál nem szőtt anyagból készült egyszer használatos higiéniai ruhákat, vendégeinek fehér csúszásgátló papucsokat, masszőrök, kozmetikusok, gyógytornászok vagy wellness-egészségügyben dolgozóknak alkalmas pamutruházatot.

A nem szőtt anyagból készült eldobható védőruházat lehetővé teszi a diszkréció és a kényelem megőrzését a vendég kezelése során. Ugyanakkor ennek köszönhetően a vendég fehérneműje nincs kitéve annak a veszélynek, hogy masszázsolajok, emulziók, csokoládé, tőzeg, peeling vagy egyéb masszázs, pakolás vagy terápia során használt eszközök által szennyeződjenek.

Az eldobható ruházat népszerű szabvány a wellness létesítményekben, szállodákban és szoláriumokban. Nyújtson Ön is kiváló szolgáltatást vendégei számára: kínáljon eldobható bugyit és tangát női vagy férfi szabásban, valamint eldobható női melltartókat. A kozmetikai kezelések vagy az arcmasszázs során értékelni fogja az eldobható fejpántokat és hajhálókat.

A műszeres nyirokelvezetés során higiénikus rétegként nyirokinget és nyiroknadrágot használnak. Orvosi rendelőkbe kínálunk eldobható vizsgálószoknyát.

Az eldobható ruházat nem szőtt anyagból készül. Puha, kellemes tapintású, vékony gumiszalaggal ellátott anyag, amely megkönnyíti a masszőr, kozmetikus, terapeuta munkáját, nem nyomja, nem deformálja a szöveteket és kényelmes hozzáférést tesz lehetővé a vendég bőréhez, izmaihoz.

A puha, kellemes, nedvszívó frottírból készült eldobható fehér papucs természetesen többször is használható. Szállodákban, wellness létesítményekben, masszázs-, szépség- és pedikűr szalonokban népszerű papucsként. A papucsok univerzális méretűek és csúszásmentesek.

Üzletünkben kiváló minőségű pamutruházatot kínálunk masszőrök, kozmetikusok, pedikűrösök és egészségügyi szakemberek számára.

A férfi szabású nadrág 44-től 64-ig terjed, övhurokkal, derékrészben gumiszalaggal a kényelmes mozgás érdekében, két zsebbel elöl és egy hátul. Női szabású nadrág 36-tól 60-ig választható. A női nadrág kényelmes oldalsó rögzítéssel rendelkezik, a derékrész egy része elasztikus, így különböző alkathoz illeszkedik, és elöl két praktikus zsebbel van ellátva.

Kényelmes unisex szabású tiszta fehér pamut pólót kínálunk, kerek nyakkivágással, kiváló minőségű pamut kötött anyagból, 155g/m2 súlyú S-2XL méretben, és unisex pamut pólót V-nyakú gombokkal pamutból, S-3XL méretben.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 17 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 17 termékek