Biolámpa MediLight

Biolámpa MediLight
Biolámpa MediLight
Biolámpa MediLight
Biolámpa MediLight
Biolámpa MediLight

Biolámpa MediLight

127 990 Ft
100 780 Ft ÁFA nélkül

										
																		
																		
																		
																		
																		
								
+
-
127 990 Ft
100 780 FtÁFA nélkül

A biolámpa természetesen serkenti a szervezet saját gyógyulási képességét. A polarizációnak és a szűrőnek köszönhetően a biolámpa által kibocsátott fény elektromágneses hatást fejt ki a szervezetre és serkentő hatással van a bőrre

A biolámpa hasznos kiegészítője a színes szűrők készlete a színterápiához.

A polarizált fény serkenti a fényérzékeny mikrocelluláris mechanizmust és jótékony hatással van a sejtaktivitáshoz kapcsolódó biológiai folyamatok javítására, valamint a beteg sejtek kezelésére. A sejtműködés és az azt követő reakciók javításával a fényterápia pozitív hatása az egész szervezetben megnyilvánul. Az eredmény jobb immunitás, felgyorsulnak és megerősödnek a szervezet regenerációs és gyógyító képességei.

Ki számára alkalmas a MediLight biolámpa

A készülék otthoni használatra készült, használható szépség- és masszázsszalonokba, gyógytornász és orvosi rendelőben is.

Hogyan működik a MediLight biolámpa

A polarizált fény 6 cm-re a bőrfelszín alá hatol és igen jelentős fotokémiai változásokat okoz a szövetekben. Támogatja a sejtmegújulást, a sejtszerkezetek egészséges fejlődését és serkenti az inaktív sejteket. A polarizált fény fokozza az ATP (adenozin-trifoszfát) termelést, ezáltal javítja a sejtanyagcserét.

A MediLight biolámpa felhasználási területei

A biolámpát megelőzésre, kezelésre és rehabilitációra használják az egészség- és szépségápolás számos területén:

  • A sebgyógyulás gyorsítása - műtétek, felfekvések, fekélyek, hegek, herpesz, visszér, égési sérülések, horzsolások után gyorsabb szövetgyógyulás,
  • Bőrbetegségek és rendellenességek, mint például atópiás ekcéma, dermatitis, akné,
  • Gyógytorna és rehabilitáció – a regenerációs folyamatok felgyorsítása, duzzanatok gyorsabb gyógyulása, sebek gyorsabb gyógyulása, fájdalomcsillapítás reuma és ízületi gyulladás esetén,
  • Szépség és kozmetika - a bőr fiatalítása, a bőr szerkezetének javítása és színének egyenletessé tétele, foltok és pigmentfoltok eltávolítása.
Hogyan kell használni a MediLight biolámpát

A terápiára elegendő legalább 4 perc (a biológiai hatás beindításához), napi 1-2 alkalommal javasolt 5-10 percet. A fényterápia mellékhatásai nem ismertek, azonban a terhes nőknek tanácsos orvoshoz fordulni a készülék használata előtt.

A biolámpával körülbelül 5 cm távolságból közvetlenül a bőrre világítunk. A biolámpa az infravörös sugárzás egy részét is kibocsátja, így a kezelt bőrrész körülbelül 37 °C-ra melegszik fel. Ha kényelmetlennek érzi a bőrre sugárzó hőt, nagyobb távolságból világítsa meg a kezelt területet, de ennek megfelelően hosszabbítsa a kezelési időt.
Az ép, egészséges bőr felületén (pl. fájdalmas izmok megvilágításakor) akár 2 cm-rel közelebb viheti a lámpát a bőrfelülethez, különben a szűrőperem hozzáérhet a bőrhöz. Ebben az esetben a kezelt területet előre meg kell tisztítani (szappannal lemosni vagy fertőtlenítőszerrel zsírtalanítani).

Közvetlenül világítsa meg a bőrt, ne ruházaton keresztül. Ha az érintett terület kötés vagy gipsz alatt van, át lehet világítani rajtuk, de az expozíciós időt meg kell hosszabbítani. A kenőcsöket, géleket és egyéb ápolószereket közvetlenül a biolámpa használata után vigye fel, hogy elősegítse felszívódásukat és hatásukat.

Időjelzés
A készülék 20 percig folyamatosan működik, majd automatikusan kikapcsol. A kapcsoló beállított II. állása szerint a készülék percenként rövid hangjelzéssel, 5 percenként pedig hosszú hangjelzéssel jelez. Nem kell figyelnie az időt és világítás közben be is csukhatja a szemét.

Ellenjavallatok
FIGYELEM! Ne használja a biolámpát, ha trombózissal járó betegségben szenved!
A kezelés előtt távolítsa el a kontaktlencsét a szemből.
A szem körüli sugárzásnál tartsa csukva a szemét a kezelés alatt.
Komolyabb betegségek esetén konzultáljon orvosával a biolámpa használatáról.

Technikai paraméterek
Súly (állvány nélkül): 0,8 kg
A szűrő átmérője: 45 mm
Teljesítmény: 22 W
Polarizációs fok: 99 %
Hullámhossz: 480 – 750 nm

A terméket Magyarországon gyártják és megfelel az Európai Unió minden jogszabályi követelményének.

A csomagolás tartalma
MediLight biolámpa tápegységgel praktikus masszív műanyag bőröndben.

Figyelem!
A csomag nem tartalmaz színterápiára alkalmas színes szűrő készletet.

Vélemény 3

Jovan Edit
2024.2.15.

Iskolai használatra vettük a kozmetikus technikus képzéshez. Kényelmesen, könnyedén használható készülék, már az első használat után érezték a jótékony hatását a tanulók. Aknék esetében, hámosító, nyugtató kezelésekhez használjuk.

0.0.0.
velvesa
Tanasache Elena
2022.11.10.

Nagyon jó készülék...kiváló, látható eredményei vannak mindjárt az első használat után, használatát bizalommal ajánlom.

0.0.0.
velvesa
jana
2022.10.13.

Kitűnő termék egészségügyi létesítmények számára, és otthoni használatra egyaránt

0.0.0.
velvesa

Gyakori kérdések

  • Hogyan vásároljon
Hogyan rendelhetek?

1. az e-shopban leadott megrendeléssel regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként
2. telefonon munkanapokon 8:00 - 16:00 között
3. e-mailben az info@velvesa.hu

Hogyan fizethetek?

1. kártyával online
2. utánvéttel (készpénzzel vagy kártyával a futárnál)
3. banki utalással

A kártyás fizetés sikertelen volt, mi a teendő?

A kártyás fizetés általában a következő okok miatt sikertelen:
- helytelen kártyaadatokat adott meg, vagy a kártya lejárt
- nincs elegendő pénz a bankszámláján, vagy a kártyás fizetéshez beállított összeg nem elegendő

Hogyan tovább?
A következő módszerek közül választhat:
1. Kérjük ellenőrizze a kártya adatait, és regisztrálja újra a megrendelést. Figyelmesen adja meg a fizetéshez szükséges adatokat.
2. Ha más fizetési módot választott, hozza létre újra a megrendelést, és válassza az utánvétes fizetést vagy a banki átutalást.
3. A leadott megrendelés a rendszerünkben marad, ezért munkanapokon 8:00-16:00 vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megrendeléséhez más fizetési módot választunk.

Lehetséges-e változtatni a megrendelésben?

Általában nem jelent problémát az áru mennyiségének vagy típusának, a szállítási cím valamint a szállítás módjának megváltoztatása a megrendelésben. Kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. Sajnos nem tudjuk módosítani a megrendelést, amelyet már becsomagoltunk és átadtunk a futárszolgálatnak.

Mikor kapom meg a megrendelést?

Ha megrendelését munkanapon 12:00 óraig leadja, a csomagot a következő munkanapon kézbesítjük. A raktáron lévő árura vonatkozik.

Ha a rendelt termék nincs raktáron, akkor telefonon értesítjük Önt az árukészlet és a megrendelés kézbesítésének várható időpontjával kapcsolatban.

A raktárunkból történő kiszállítást követően a futárszolgálat átveszi a csomagot:
GLS futár - a kézbesítés napján e-mailt kap, amely tartalmazza a csomag kézbesítésének idejét /3 órás időköz/. A csomagot átirányíthatja a futárszolgálat utasítása szerint.
Csomagküldő - a megrendelés kiválasztott pontra történő kézbesítésének napján e-mailt / SMS-t kap, amely tartalmazza a csomag átvételéhez szükséges kódot és egyéb utasítást. A csomagot bárki átveheti, aki megmondja a csomag átvételi kódját a gyűjtőhely üzemeltetőjének.

Visszaküldhetem az árut indoklás nélkül?

Igen, az árut indoklás nélkül visszaküldheti a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Csak nem sérült árut lehet visszaküldeni. Csomagolja be az árut az eredeti csomagolásba.

Hogyan reklamálhatom az árut?

Bármilyen panasz esetén forduljon hozzánk.

Garanciális igény
- a megvásárlásától számított 2 éven belül
- a lehető leggyorsabban megoldjuk, a szállítás költségeit mi álljuk

Expressz reklamáció
- az expressz reklamáció ikonnal jelölt termékekreexpressz reklamáció azonnali termékcsere vagy a sérült alkatrész cseréje
- munkanapon 12:00 óráig jelezze nekünk a termék károsodását vagy meghibásodását (küldjön képet a sérülésről vagy a hibáról e-mailben)
- a következő munkanapon ingyenesen kézbesítjük az új terméket vagy alkatrészt

Garancia utáni panasz
- olyan gyorsan oldjuk meg, mint a garancia ideje alatt
- a költségeket az ügyfél viseli
- néha elég csak a hibás alkatrészt kicserélni, és a termék tovább működik - vegye fel velünk a kapcsolatot