Paraffinos

A paraffinos masszázsolajokat stabilitás, kiváló siklás jellemzi, semlegesek a bőrrel szemben, amelyet puhítanak és kezelnek.

A Paraffinum Liquidum olyan kozmetikai minőségű paraffinolaj, amely minden típusú masszázshoz alkalmas. Alkalmas klasszikus masszázsra, köpölyözés (köpölyözős masszázs) és pihentető masszázsra. A paraffin nagyon jól átadja és megtartja a hőt, így a masszázs közbeni súrlódás gyorsan felmelegíti az alatta lévő bőrt és szöveteket. A paraffinolaj filmréteget hoz létre a bőrön, amely megvédi a kiszáradástól és puhítja azt.

A paraffin vagy akár az ásványi olaj gyakorlatilag nem szívódik fel a bőrben, így kevés fogyasztása örömet okoz. A jó siklás a bőrön a masszázs elejétől a végéig lehetővé teszi a masszőr számára, hogy a masszázsmozdulatokra koncentráljon, és általában nincs szükség további olaj hozzáadására a masszázs során.

A paraffinolaj szagtalan és íztelen anyag, amelyet általában kozmetikai összetevőként használnak. Tulajdonságainak köszönhetően bőrkrémek, hajfestékek és egyéb kozmetikai termékek része. A tiszta paraffinolaj stabil, nem oxidálódik, nem igényel különleges tárolási körülményeket vagy további tartósítást.

Az alap masszázsolaj paraffinolaj, egyéb adalékanyagok nélkül. Ez univerzális masszázsolaj minden típusú masszázshoz. Különösen népszerűek a paraffinos masszázsolajok tiszta illóolajok és gyógynövény-kivonatok keverékével, mint például a levendulaolaj, narancs, kamilla vagy citrom masszázsolaj. Kiváló masszázsolajokat is kevernek, mint a Rival, amelyben a paraffinolajat növényi olajokkal keverik.

A paraffinos masszázsolaj stabilitásának köszönhetően változatai 5 literes gazdaságos kiszerelésben is elérhetők a nagyobb létesítmények számára.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 57 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 57 termékek