Medistik

fájdalom szakértője Kanadából három különböző formában, praktikus alklamazással - stick, spray vagy roll-on.

Hatékony masszázstermék magas metil-szalicilát és mentol tartalommal az izom- és ízületi fájdalmak enyhítésére. A praktikus csomagolásnak köszönhetően a spray, stick és roll-on közvetlenül a probléma helyén alkalmazható. Használat után mossa meg a kezét.

Rendkívül alkalmas minden kültéri sportoló számára. Nem foglal sok helyet és szükség szerint segíti a szövetek hűtését vagy melegítését.

Mindhárom termék alapja hasonló, a spray természetes összetevőket tartalmaz az ízületek és inak táplálására, a porcképződés serkentésére gyulladáscsökkentő hatással.

Dual stick maximális mennyiségű melegítő hatású metil-szalicilátot tartalmaz. Használat után gyorsan csillapítja a fájdalmat. Melegít és hűt egyaránt, a szövet állapotától függően. Az Ice roll-on természetes összetevőket tartalmaz, amelyek a gyors hűtés által megvédik a problémás területet a gyulladástól, serkentik a bőr vérellátását, enyhítve ezzel az izmok és ízületek merevségét, különösen a láb, hát és a nyak tájékán. Segít migrénes fejfájás esetében is. Működése a lokális krioterápiához hasonló.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 2 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 2 termékek