Márka Tomfit

A cseh Saela cég a Tomfit® termékcsaládja nemcsak a masszázsolajok széles választékát tartalmazza, hanem más masszázs- és wellness termékeket is, például a masszázshoz használt paraffinokat vagy csokoládét.

A Tomfit® alapmasszázsolaj az egyik legnépszerűbb termék nemcsak a masszázsszalonokban és a rehabilitációs létesítményekben, hanem pl. masszázstanfolyamok során is. A Tomfit® ásványi olajok széles választéka kínál illatosított olajokat, amelyek gyógynövénykivonatokkal, illóolajokkal dúsítottak vagy kellemesen illatosítottak.

A Tomfit márka legnépszerűbb növényi olaja minden valószínűséggel a mandulaolaj. A Tomfit® növényi olajokat a test és az arc bőre tökéletesen tolerálja.

A Tomfit® paraffinokat 200, 500 és 800 g-os praktikus csomagolásban kínáljuk, akár tiszta paraffinként, akár gyógynövényekkel, mentollal vagy kámforral dúsítva.

A Tomfit® eredeti csokoládé mennyiségét a masszázshoz granulátum formájában pontosan adagolhatja. Mi is szívesen járunk a csokis polchoz a raktárunkban. Édes illata nagyon kellemes és stresszező.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 95 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 95 termékek