Masszázsolaj melegítő Lipt® Evolve

Masszázsolaj melegítő Lipt® Evolve
Masszázsolaj melegítő Lipt® Evolve
Masszázsolaj melegítő Lipt® Evolve
Masszázsolaj melegítő Lipt® Evolve
Masszázsolaj melegítő Lipt® Evolve

Masszázsolaj melegítő Lipt® Evolve

15 478 Ft
12 187 Ft ÁFA nélkül

										
																		
																		
																		
																		
																		
								
+
-
15 478 Ft
12 187 FtÁFA nélkül

Masszázsolaj, emulzió vagy krém melegítő gyors melegítéssel és a felmelegített masszírozószer állandó hőmérsékletének fenntartásával. A melgítő modern, alumínium megjelenésű, és úgy lett kialakítva, hogy megakadályozza az olaj csöpögését a készülék belsejébe és az elektromos alkatrészeibe.

Lehetővé teszi a melegítési hőmérséklet beállítását 40-60°C tartományban, a beállított hőmérséklet elérése után a melegítő az aktuális olajhőmérsékletet a beállított hőmérséklethez képest ±2°C-on belül tartja. A nagy sűrűségű elektromos fűtőszálnak köszönhetően a teljes behelyezett palack körül hő áramlik, amely biztosítja a masszázsolaj egyenletes felmelegedését.

A melegítő kiváló minőségű ABS műanyagból készült. A digitális kijelzőn 3 másodpercenként váltakozik az aktuális és a beállított hőmérséklet értéke. A masszázsolaj felmelegítése szobahőmérsékletről maximum 60°C-ra körülbelül 20 percet vesz igénybe. A készülék 8 óra működés után automatikus biztonsági kikapcsolóval van felszerelve.

A készlet tartalmaz egy 240 ml-es palackot adagolóval. Üveg, PE, HDPE vagy LDPE palackok is alkalmasak a melegítőbe. Kínálatunkból további olaj flakonokat is vásárolhat, és így minden vendég igénye szerint kellemesen meleg masszázsolajat, masszázsemulziót vagy krémet készíthet elő.

A készülék használata:
  1. Kapcsolja be a készüléket a gomb rövid megnyomásával.
  2. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet 40 és 60°C között a kapcsológomb óramutató járásával megegyező irányba forgatásával.
  3. A kijelző 3 másodpercenként váltakozik a beállított és az aktuális hőmérséklet között.
  4. Tartsa lenyomva a gombot három másodpercig a °C és °F kijelzés közötti váltáshoz.

A flakon használata a masszázsolaj melegítőben
A flakon behelyezése előtt töltse meg kellő mennyiségű masszírozó szerrel és lassan helyezze be a nyílásba.
A melegítő alsó részén egy kapcsolóbiztosíték található, amelyet be kell kapcsolni. A biztosíték zárását jelzi egy "kattanás", amikor a flakont a nyílás aljára helyezik.
Ez egy biztonsági elem. Ennek a biztosítéknak a zárása feloldja a melegítő funkciót.
Ha nem eredeti, kisebb átmérőjű flakonokat használ, előfordulhat, hogy kissé módosítania kell a flakon helyzetét a nyílásban, hogy a biztosíték bekapcsolódjon.

Méretek:
9,5 x 9,5 x 18 cm

Vélemény 4

Marta
2024.6.13.

Nagyon elégedett vagyok

0.0.0.
velvesa
Rodica
2024.3.23.

Annyira nem vagyok boldog a vásárlástól, bár a beállítás egyszerű volt azután, hogy elolvastam a véleményeket, a berendezés elég problémásan kezdi a melegítést, a fokok eltűnnek és újra kellett törölnöm a beállításokat. Csak ötödjére sikerült elindítani a berendezést a használati útmutató szerint.

0.0.0.
velvesa
Maria Capatina
2023.11.1.

Alig tudtam beállítani Celzius fokra. Úgy gondolom, további flakonra lesz szükségem, mivel amíg az egyiket használom a másikot beteszem melegíteni. Egészében elégedett vagyok.

A válasz megjelenítése A válasz elrejtése

Kedves Mária, a °C és a °F között egyszerű átkapcsolni a gomb lenyomásával legalább 3 másodpercig. Úgy, ahogy a használati útmutatóban és a weboldalunkon is fel van tüntetve.

2023.11.2.
velvesa
Denis
2023.10.4.

Csak egyszer használtam, és nem mondhatom, hogy nagyon meg lettem volna elégedve. A hőmérséklet Farraday fokokra van állítva és ösztönösen (hosszabb-rövideig ideig tartva egy gombot) sem sikerült átállítani Celzius fokokra. 120-130 fok közé állítottam, bár az elején jól melegítette az olajat, masszírozás közben már hidegebbnek éreztem, úgy gondolom, hogy kikapcsol és nem restartol automatikusan bizonyos hőmérséklet alatt. Elolvasom a használati útmutatót, lehet sikerül jobban megérteni hogyan működik. Úgy tűnik, hogy az olaj flakon túl szorosan van a melegítő térben. Ehhez képest azonban túl könnyű, vigyázni kell, ha kivesszük a melegítőből, hogy ne dőljön el.

A válasz megjelenítése A válasz elrejtése

Kedves Denis, a °F °C-ra átállításakor azt ajánljuk, hogy a mellékelt használati útmutató vagy a weboldalon található leírás alapján járjon el. Átszámitva 50°C körüli hőmérsékletet állított be, így a masszázs ideje alatt a felmelegedett kézen az olaj nem elég melegnek tűnhetett. Ha ennek ellenére meg van győződve arról, hogy a melegítő nem melegít megfelelően, reklamálhatja a terméket. A flakon a melegítőbe szorosan kell, hogy illeszkedjen, ha ez nem felel meg Önnek, kicserélheti melegítőbe alkalmas csereflakonra a kínálatunkból.

2023.10.4.
velvesa

Gyakori kérdések

  • Hogyan vásároljon
Hogyan rendelhetek?

1. az e-shopban leadott megrendeléssel regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként
2. telefonon munkanapokon 8:00 - 16:00 között
3. e-mailben az info@velvesa.hu

Hogyan fizethetek?

1. kártyával online
2. utánvéttel (készpénzzel vagy kártyával a futárnál)
3. banki utalással

A kártyás fizetés sikertelen volt, mi a teendő?

A kártyás fizetés általában a következő okok miatt sikertelen:
- helytelen kártyaadatokat adott meg, vagy a kártya lejárt
- nincs elegendő pénz a bankszámláján, vagy a kártyás fizetéshez beállított összeg nem elegendő

Hogyan tovább?
A következő módszerek közül választhat:
1. Kérjük ellenőrizze a kártya adatait, és regisztrálja újra a megrendelést. Figyelmesen adja meg a fizetéshez szükséges adatokat.
2. Ha más fizetési módot választott, hozza létre újra a megrendelést, és válassza az utánvétes fizetést vagy a banki átutalást.
3. A leadott megrendelés a rendszerünkben marad, ezért munkanapokon 8:00-16:00 vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megrendeléséhez más fizetési módot választunk.

Lehetséges-e változtatni a megrendelésben?

Általában nem jelent problémát az áru mennyiségének vagy típusának, a szállítási cím valamint a szállítás módjának megváltoztatása a megrendelésben. Kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. Sajnos nem tudjuk módosítani a megrendelést, amelyet már becsomagoltunk és átadtunk a futárszolgálatnak.

Mikor kapom meg a megrendelést?

Ha megrendelését munkanapon 12:00 óraig leadja, a csomagot a következő munkanapon kézbesítjük. A raktáron lévő árura vonatkozik.

Ha a rendelt termék nincs raktáron, akkor telefonon értesítjük Önt az árukészlet és a megrendelés kézbesítésének várható időpontjával kapcsolatban.

A raktárunkból történő kiszállítást követően a futárszolgálat átveszi a csomagot:
GLS futár - a kézbesítés napján e-mailt kap, amely tartalmazza a csomag kézbesítésének idejét /3 órás időköz/. A csomagot átirányíthatja a futárszolgálat utasítása szerint.
Csomagküldő - a megrendelés kiválasztott pontra történő kézbesítésének napján e-mailt / SMS-t kap, amely tartalmazza a csomag átvételéhez szükséges kódot és egyéb utasítást. A csomagot bárki átveheti, aki megmondja a csomag átvételi kódját a gyűjtőhely üzemeltetőjének.

Visszaküldhetem az árut indoklás nélkül?

Igen, az árut indoklás nélkül visszaküldheti a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Csak nem sérült árut lehet visszaküldeni. Csomagolja be az árut az eredeti csomagolásba.

Hogyan reklamálhatom az árut?

Bármilyen panasz esetén forduljon hozzánk.

Garanciális igény
- a megvásárlásától számított 2 éven belül
- a lehető leggyorsabban megoldjuk, a szállítás költségeit mi álljuk

Expressz reklamáció
- az expressz reklamáció ikonnal jelölt termékekreexpressz reklamáció azonnali termékcsere vagy a sérült alkatrész cseréje
- munkanapon 12:00 óráig jelezze nekünk a termék károsodását vagy meghibásodását (küldjön képet a sérülésről vagy a hibáról e-mailben)
- a következő munkanapon ingyenesen kézbesítjük az új terméket vagy alkatrészt

Garancia utáni panasz
- olyan gyorsan oldjuk meg, mint a garancia ideje alatt
- a költségeket az ügyfél viseli
- néha elég csak a hibás alkatrészt kicserélni, és a termék tovább működik - vegye fel velünk a kapcsolatot