Spophy Flossband 5x200cm

Spophy Flossband 5x200cm

7 390 Ft - tól
5 819 Ft ÁFA nélkül

										
																		
									
									
+
-
7 390 Ft - tól
5 819 FtÁFA nélkül

A Spophy Flossband kompressziós  flossing gumi. Modern fizioterápiás módszer a fájdalmas izmok és ízületek kezelésére sportolás, fizikai megterhelés vagy sérülés után. Felgyorsítja a gyógyulást és támogatja a mozgásszervi rendszer aktív regenerálódását.

A gumit a fájdalmas izom vagy ízület köré tekerik. Javasolt a területet tornáztatni, majd nyújtani. A gumi eltávolítása után az izmok és ízületek vértbősége megnő, tápanyagokkal és folyadékokkal telítődnek a természetes regeneráció érdekében. Csillapítja a krónikus és akut fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, helyreállítja a lágyszövetek rugalmasságát és az ízületek flexibilitását.

A kompressziós gumi kiváló minőségű kaucsukóll készült, melynek köszönhetően rendszeres használat mellett is megőrzi rugalmasságát és hosszú élettartamú. Két színváltozat közül választhat. A narancssárga gumi a flossing kezdőknek alklamas, rugalmasabb, kisebb nyomást gyakorol az izmokra, kisebb ízületekre, izomzatra ajánlott. A fekete változat nagyobb izmokhoz és nagyobb ízületekhez alkalmas.

Használat:
Alkalmazza a gumit a fájdalmas terület alá vagy fölé, és többször tekerje körbe a területet, hogy rögzítse. Kezdje a gumit a szív felé tekerni, a keringés irányába. A húzóerőt a terapeuta érzékenységének vagy a kezelt területnek megfelelően állíthatja be. Ezután a betekert területet tornáztatjuk és nyújtjuk. A gumi levétele után javasolt az adott terület tornáztatása.

Figyelmeztetés: A kompressziós gumi nem alkalmas terhes nők számára. Egészségügyi problémák esetén használat előtt konzultáljon orvosával.

Méretek: 200 x 5 cm (hosszúság x szélesség)

Szín: narancssárga / fekete

Vélemény

Írja meg véleményét a termékről.

Gyakori kérdések

  • Hogyan vásároljon
Hogyan rendelhetek?

1. az e-shopban leadott megrendeléssel regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként
2. telefonon munkanapokon 8:00 - 16:00 között
3. e-mailben az info@velvesa.hu

Hogyan fizethetek?

1. kártyával online
2. utánvéttel (készpénzzel vagy kártyával a futárnál)
3. banki utalással

A kártyás fizetés sikertelen volt, mi a teendő?

A kártyás fizetés általában a következő okok miatt sikertelen:
- helytelen kártyaadatokat adott meg, vagy a kártya lejárt
- nincs elegendő pénz a bankszámláján, vagy a kártyás fizetéshez beállított összeg nem elegendő

Hogyan tovább?
A következő módszerek közül választhat:
1. Kérjük ellenőrizze a kártya adatait, és regisztrálja újra a megrendelést. Figyelmesen adja meg a fizetéshez szükséges adatokat.
2. Ha más fizetési módot választott, hozza létre újra a megrendelést, és válassza az utánvétes fizetést vagy a banki átutalást.
3. A leadott megrendelés a rendszerünkben marad, ezért munkanapokon 8:00-16:00 vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megrendeléséhez más fizetési módot választunk.

Lehetséges-e változtatni a megrendelésben?

Általában nem jelent problémát az áru mennyiségének vagy típusának, a szállítási cím valamint a szállítás módjának megváltoztatása a megrendelésben. Kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. Sajnos nem tudjuk módosítani a megrendelést, amelyet már becsomagoltunk és átadtunk a futárszolgálatnak.

Mikor kapom meg a megrendelést?

Ha megrendelését munkanapon 12:00 óraig leadja, a csomagot a következő munkanapon kézbesítjük. A raktáron lévő árura vonatkozik.

Ha a rendelt termék nincs raktáron, akkor telefonon értesítjük Önt az árukészlet és a megrendelés kézbesítésének várható időpontjával kapcsolatban.

A raktárunkból történő kiszállítást követően a futárszolgálat átveszi a csomagot:
GLS futár - a kézbesítés napján e-mailt kap, amely tartalmazza a csomag kézbesítésének idejét /3 órás időköz/. A csomagot átirányíthatja a futárszolgálat utasítása szerint.
Csomagküldő - a megrendelés kiválasztott pontra történő kézbesítésének napján e-mailt / SMS-t kap, amely tartalmazza a csomag átvételéhez szükséges kódot és egyéb utasítást. A csomagot bárki átveheti, aki megmondja a csomag átvételi kódját a gyűjtőhely üzemeltetőjének.

Visszaküldhetem az árut indoklás nélkül?

Igen, az árut indoklás nélkül visszaküldheti a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Csak nem sérült árut lehet visszaküldeni. Csomagolja be az árut az eredeti csomagolásba.

Hogyan reklamálhatom az árut?

Bármilyen panasz esetén forduljon hozzánk.

Garanciális igény
- a megvásárlásától számított 2 éven belül
- a lehető leggyorsabban megoldjuk, a szállítás költségeit mi álljuk

Expressz reklamáció
- az expressz reklamáció ikonnal jelölt termékekreexpressz reklamáció azonnali termékcsere vagy a sérült alkatrész cseréje
- munkanapon 12:00 óráig jelezze nekünk a termék károsodását vagy meghibásodását (küldjön képet a sérülésről vagy a hibáról e-mailben)
- a következő munkanapon ingyenesen kézbesítjük az új terméket vagy alkatrészt

Garancia utáni panasz
- olyan gyorsan oldjuk meg, mint a garancia ideje alatt
- a költségeket az ügyfél viseli
- néha elég csak a hibás alkatrészt kicserélni, és a termék tovább működik - vegye fel velünk a kapcsolatot