Trigger point masszírozó Lipt® J

Trigger point masszírozó Lipt® J

5 933 Ft
4 672 Ft ÁFA nélkül

										
																		
																		
																		
																		
																		
								

Az önmasszírozáshoz és a triggerpontok felszabadításához speciálisan kialakított segédeszköz lehetővé teszi a merev izom különböző szögekből történő elérését,ülve, állva vagy fekve is használható.

Az oldalsó és a végén lekerekített fogantyúk (2., 3. és 4. pont) lehetővé teszik a hátoldalon a lapockák közötti célzott és nehezen elérhető helyek masszírozását, a vállakon, a nyakon, a comb hátsó részén és a farizmokon.

Két vékonyabb nyúlvány (5. és 6. pont) is alkalmas reflexmasszázsra és pihentető talpmasszázsra. A masszírozó oldalán és végén fogantyúk találhatók (1., 2. és 3. pont), amelyek segítségével erősen megfoghatja a segédeszközt, és megfelelő nyomást gyakorolhat a masszázs során anélkül, hogy a masszírozó kicsússzon a kezéből.

A masszírozón lévő összes masszázspont segítségével szükség szerint masszírozhatja a test bármely részét. A masszírozó nemcsak otthoni önmasszázsra, hanem gyógytorna és rehabilitációs segédeszközként is alkalmas. Kompakt formájának köszönhetően utazáshoz is alkalmas, különösen sportolóknak vagy azoknak, akik hosszú ideig ülnek és vezetnek.

Használat:
A kezelés alatt állhat, ülhet vagy feküdhet. A fájdalmas izom masszázs előtti száraz hővel történő felmelegítése és nyújtása hozzájárul a merev pontok gyorsabb felszabadulásához. Fogja meg a segédeszközt a fogantyúinál, és helyezze a masszázshegyeket az izom fájdalmas pontjára. A masszírozót közvetlenül a testen vagy vékony ruharétegen keresztül használhatja.

Nyomja a segédeszközt úgy, hogy fájdalomérzetet keltsen a tűréshatáron, majd nyomja meg ugyanazt a helyet 10-30 másodpercig. Felváltva felengedheti és növelheti a masszírozóra nehezedő nyomást, vagy nagyon apró, érme méretű köröket csinálhat. Ismételje meg a teljes masszázst 3-4 alkalommal, amíg megkönnyebbülést nem érez, és felengedi a fájdalmas pontot. Lélegezzen mélyeket egészen a hasába a kezelés alatt.

Méretek:
61 x 39 cm
Anyag: műanyag
Szín: zöld

Vélemény 2

Tereza
2023.10.31.

Praktikus rehabilitációs segédeszköz a testen található indító pontok ellazítására.

0.0.0.
velvesa
Mia
2023.9.10.

Nagyon praktikus és hatékony segédeszköz a fájdalmas helyek önellazítására, főként a hátgerincnél és a trapézokon.

0.0.0.
velvesa

Gyakori kérdések

  • Hogyan vásároljon
Hogyan rendelhetek?

1. az e-shopban leadott megrendeléssel regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként
2. telefonon munkanapokon 8:00 - 16:00 között
3. e-mailben az info@velvesa.hu

Hogyan fizethetek?

1. kártyával online
2. utánvéttel (készpénzzel vagy kártyával a futárnál)
3. banki utalással

A kártyás fizetés sikertelen volt, mi a teendő?

A kártyás fizetés általában a következő okok miatt sikertelen:
- helytelen kártyaadatokat adott meg, vagy a kártya lejárt
- nincs elegendő pénz a bankszámláján, vagy a kártyás fizetéshez beállított összeg nem elegendő

Hogyan tovább?
A következő módszerek közül választhat:
1. Kérjük ellenőrizze a kártya adatait, és regisztrálja újra a megrendelést. Figyelmesen adja meg a fizetéshez szükséges adatokat.
2. Ha más fizetési módot választott, hozza létre újra a megrendelést, és válassza az utánvétes fizetést vagy a banki átutalást.
3. A leadott megrendelés a rendszerünkben marad, ezért munkanapokon 8:00-16:00 vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megrendeléséhez más fizetési módot választunk.

Lehetséges-e változtatni a megrendelésben?

Általában nem jelent problémát az áru mennyiségének vagy típusának, a szállítási cím valamint a szállítás módjának megváltoztatása a megrendelésben. Kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. Sajnos nem tudjuk módosítani a megrendelést, amelyet már becsomagoltunk és átadtunk a futárszolgálatnak.

Mikor kapom meg a megrendelést?

Ha megrendelését munkanapon 12:00 óraig leadja, a csomagot a következő munkanapon kézbesítjük. A raktáron lévő árura vonatkozik.

Ha a rendelt termék nincs raktáron, akkor telefonon értesítjük Önt az árukészlet és a megrendelés kézbesítésének várható időpontjával kapcsolatban.

A raktárunkból történő kiszállítást követően a futárszolgálat átveszi a csomagot:
GLS futár - a kézbesítés napján e-mailt kap, amely tartalmazza a csomag kézbesítésének idejét /3 órás időköz/. A csomagot átirányíthatja a futárszolgálat utasítása szerint.
Csomagküldő - a megrendelés kiválasztott pontra történő kézbesítésének napján e-mailt / SMS-t kap, amely tartalmazza a csomag átvételéhez szükséges kódot és egyéb utasítást. A csomagot bárki átveheti, aki megmondja a csomag átvételi kódját a gyűjtőhely üzemeltetőjének.

Visszaküldhetem az árut indoklás nélkül?

Igen, az árut indoklás nélkül visszaküldheti a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Csak nem sérült árut lehet visszaküldeni. Csomagolja be az árut az eredeti csomagolásba.

Hogyan reklamálhatom az árut?

Bármilyen panasz esetén forduljon hozzánk.

Garanciális igény
- a megvásárlásától számított 2 éven belül
- a lehető leggyorsabban megoldjuk, a szállítás költségeit mi álljuk

Expressz reklamáció
- az expressz reklamáció ikonnal jelölt termékekreexpressz reklamáció azonnali termékcsere vagy a sérült alkatrész cseréje
- munkanapon 12:00 óráig jelezze nekünk a termék károsodását vagy meghibásodását (küldjön képet a sérülésről vagy a hibáról e-mailben)
- a következő munkanapon ingyenesen kézbesítjük az új terméket vagy alkatrészt

Garancia utáni panasz
- olyan gyorsan oldjuk meg, mint a garancia ideje alatt
- a költségeket az ügyfél viseli
- néha elég csak a hibás alkatrészt kicserélni, és a termék tovább működik - vegye fel velünk a kapcsolatot

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació