Összecsukható masszázságy Lipt D-05V, narancss | velvesa.hu

Masszázságy Lipt® D-05V

Masszázságy Lipt® D-05V Kék
Masszázságy Lipt® D-05V Narancssárga
Masszázságy Lipt® D-05V Bézs
Masszázságy Lipt® D-05V Türkizzöld
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V

Masszázságy Lipt® D-05V

69 900 Ft
58 250 Ft ÁFA nélkül

										
																		
									
									
+
-
69 900 Ft
58 250 FtÁFA nélkül

Praktikus masszázságy nem csak a masszőrök számára

Masszázságy, amelyet a masszázsokon kívül, további tevékenységek során is felhasználhat, mint például a gyógytorna, rehabilitáció, de megtalálja a helyét akár a kozmetikai szalonokban is. A masszázságy nagyon stabil, s egyúttal nagyon egyszerűen szállítható. A szerkezet minőségi bükkfából van legyártva, amely könnyű s egyúttal stabil is. A megfelelő szilárdságot és stabilitást az acélhuzalok rendszere erősíti. A szétnyitás és összecsukás egyszerű, egy kis gyakorlattal a masszőrnek egy fél percét sem veszi igénybe. Épp a mobilitás a termék legnagyobb előnye.

“

A pozicionálás időnként nagyon igényelt

Az ügyfél megfelelő pozícióba állítása ezen a masszázságyon, a beállítható szekcióknak köszönhetően nagyon egyszerűen elvégezhető. Így a sík masszázságyból, egyszerűen egy olyan segédeszközt alakíthat, amelyen a masszírozott személy szinte ülőhelyzetben lesz. Azon kívül, hogy a masszőrnek jobb hozzáférése lesz az ügyfeléhez, a pozicionálás ezen módja kellemes a masszírozott személy számára is. A beállítható gerincrész dőlési szöge, teljesen 60°-ig lehetséges, ami teljesíti minden igényelt és komplikált masszázseljárás követelményeit. Annak ellenére, hogy a masszázságy összecsukható, a tökéletes designjának köszönhetően a magas stabilitásával tűnik ki. Beállítható a masszázságy magassága is, mégpedig 3,2 centiméterenként, 62-84,5 cm-ig. Így összesen 8 pozíció érhető el, amelyekben a masszázságy facsavaroknak köszönhetően rögzíthető.

“

A fejtámla új megoldása és további elemek

A masszázságy lábai között a deszkák ki vannak vágva, tehát a masszőrnek sokkal jobb a hozzáférése az ügyfeleihez, az arcmasszázshoz pedig az ágy egy teljesen újonnan megoldott fejtámlával lett ellátva. Ez a gyorskapcsoló mechanizmus segítségével állítható be és innovatív kialakítással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az új szabásnak és a varrások új elhelyezésének köszönhetően az ágy nem nyomja az ügyfél arcát és nem hat zavaróan sem. Megnyitható egy, közvetlen a szerkezetben található arcnyílás is, elegendő egyszerűen kihúzni a nyílás fedelét. A masszázságy felülete egy minőségi és puha műbőrrel kárpitozott, amely "soft touch"-ként kerül megjelölésre és amely az ügyfél maximális kényelméhez egy magas sűrűségű, 4 cm vastagságú molitánhabbal van ellátva. Természetesség, hogy a Lipt D-05V masszázságy lábai csúszásellenes gumi alátétekkel vannak ellátva.

“

Gazdag tartozékok és egyszerű szállítás

A tartozékok közé, amelyek az ágy árában kerülnek beszállításra a fejtámla tartó, maga a fejtámla, kartámasz és oldalsó kartámaszok tartoznak. Minden tartozék leválasztható és a szállításhoz, közvetlen a masszázságy belsejében található térbe helyezhető el. Az ágy egyszerűen összecsukható és egy praktikus hordtáskába helyezhető, amelyet, mint utazási kiegészítőt vásárolhat meg. A táska megbízhatóan megvédi mindenekelőtt a műbőr huzatot és mindent szépen egy helyen tart. Természetesség ezen minőségi termék számára a kétéves jótállás is.

“

Méretek szétnyitva

Szélesség

70 cm

Szélesség kartámasszal

97,5 cm

Szabályozható magasság

62 - 84,5 cm

Hosszúság

195 cm

Hosszúság fejrésszel

226 cm

Méretek összecsukva

Szélesség

97,5 cm

Magasság

70 cm

Vastagság

18 cm

Egyéb paraméterek

Habszivacs vastagsága

4 cm

Teherbírás dinamikus 

140 kg

Teherbírás statikus

260 kg

Súly tartozékok nélkül

16,5 kg

Súly tartozékokkal

18,4 kg

Gyakori kérdések

  • Hogyan vásároljon
Hogyan rendelhetek?

1. az e-shopban leadott megrendeléssel regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként
2. telefonon munkanapokon 8:00 - 16:00 között
3. e-mailben az info@velvesa.hu

Hogyan fizethetek?

1. kártyával online
2. utánvéttel (készpénzzel vagy kártyával a futárnál)
3. banki utalással

A kártyás fizetés sikertelen volt, mi a teendő?

A kártyás fizetés általában a következő okok miatt sikertelen:
- helytelen kártyaadatokat adott meg, vagy a kártya lejárt
- nincs elegendő pénz a bankszámláján, vagy a kártyás fizetéshez beállított összeg nem elegendő

Hogyan tovább?
A következő módszerek közül választhat:
1. Kérjük ellenőrizze a kártya adatait, és regisztrálja újra a megrendelést. Figyelmesen adja meg a fizetéshez szükséges adatokat.
2. Ha más fizetési módot választott, hozza létre újra a megrendelést, és válassza az utánvétes fizetést vagy a banki átutalást.
3. A leadott megrendelés a rendszerünkben marad, ezért munkanapokon 8:00-16:00 vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megrendeléséhez más fizetési módot választunk.

Lehetséges-e változtatni a megrendelésben?

Általában nem jelent problémát az áru mennyiségének vagy típusának, a szállítási cím valamint a szállítás módjának megváltoztatása a megrendelésben. Kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. Sajnos nem tudjuk módosítani a megrendelést, amelyet már becsomagoltunk és átadtunk a futárszolgálatnak.

Mikor kapom meg a megrendelést?

Ha megrendelését munkanapon 12:00 óraig leadja, a csomagot a következő munkanapon kézbesítjük. A raktáron lévő árura vonatkozik.

Ha a rendelt termék nincs raktáron, akkor telefonon értesítjük Önt az árukészlet és a megrendelés kézbesítésének várható időpontjával kapcsolatban.

A raktárunkból történő kiszállítást követően a futárszolgálat átveszi a csomagot:
GLS futár - a kézbesítés napján e-mailt kap, amely tartalmazza a csomag kézbesítésének idejét /3 órás időköz/. A csomagot átirányíthatja a futárszolgálat utasítása szerint.
Csomagküldő - a megrendelés kiválasztott pontra történő kézbesítésének napján e-mailt / SMS-t kap, amely tartalmazza a csomag átvételéhez szükséges kódot és egyéb utasítást. A csomagot bárki átveheti, aki megmondja a csomag átvételi kódját a gyűjtőhely üzemeltetőjének.

Visszaküldhetem az árut indoklás nélkül?

Igen, az árut indoklás nélkül visszaküldheti a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Csak nem sérült árut lehet visszaküldeni. Csomagolja be az árut az eredeti csomagolásba.

Hogyan reklamálhatom az árut?

Bármilyen panasz esetén forduljon hozzánk.

Garanciális igény
- a megvásárlásától számított 2 éven belül
- a lehető leggyorsabban megoldjuk, a szállítás költségeit mi álljuk

Expressz reklamáció
- az expressz reklamáció ikonnal jelölt termékekreexpressz reklamáció azonnali termékcsere vagy a sérült alkatrész cseréje
- munkanapon 12:00 óráig jelezze nekünk a termék károsodását vagy meghibásodását (küldjön képet a sérülésről vagy a hibáról e-mailben)
- a következő munkanapon ingyenesen kézbesítjük az új terméket vagy alkatrészt

Garancia utáni panasz
- olyan gyorsan oldjuk meg, mint a garancia ideje alatt
- a költségeket az ügyfél viseli
- néha elég csak a hibás alkatrészt kicserélni, és a termék tovább működik - vegye fel velünk a kapcsolatot

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació