Masszázságy Lipt® D-05V

Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V
Masszázságy Lipt® D-05V

Masszázságy Lipt® D-05V

83 990 Ft
75 591 Ft
59 520 Ft ÁFA nélkül

										
																		
									
									
+
-
83 990 Ft
75 591 Ft
59 520 FtÁFA nélkül

Praktikus masszázságy nem csak a masszőrök számára

Masszázságy, amelyet a masszázsokon kívül, további tevékenységek során is felhasználhat, mint például a gyógytorna, rehabilitáció, de megtalálja a helyét akár a kozmetikai szalonokban is. A masszázságy nagyon stabil, s egyúttal nagyon egyszerűen szállítható. A szerkezet minőségi bükkfából van legyártva, amely könnyű s egyúttal stabil is. A megfelelő szilárdságot és stabilitást az acélhuzalok rendszere erősíti. A szétnyitás és összecsukás egyszerű, egy kis gyakorlattal a masszőrnek egy fél percét sem veszi igénybe. Épp a mobilitás a termék legnagyobb előnye.

“

A pozicionálás időnként nagyon igényelt

Az ügyfél megfelelő pozícióba állítása ezen a masszázságyon, a beállítható szekcióknak köszönhetően nagyon egyszerűen elvégezhető. Így a sík masszázságyból, egyszerűen egy olyan segédeszközt alakíthat, amelyen a masszírozott személy szinte ülőhelyzetben lesz. Azon kívül, hogy a masszőrnek jobb hozzáférése lesz az ügyfeléhez, a pozicionálás ezen módja kellemes a masszírozott személy számára is. A beállítható gerincrész dőlési szöge, teljesen 60°-ig lehetséges, ami teljesíti minden igényelt és komplikált masszázseljárás követelményeit.

A mozgatható rész beállítása egyszerű: emelje fel az ágy hátsó részét a kiválasztott szögbe. A kiindulási helyzetbe (az ágy egyenes felülete) való visszatéréshez emelje fel az ágy hátsó részét a maximális helyzetbe (ezzel kioldódnak a reteszelő fogak) és engedje le vízszintes helyzetbe. A pozicionálási helyzet szögét mindig a maximális pozíció elérésén keresztül állítja be.

Annak ellenére, hogy a masszázságy összecsukható, a tökéletes designjának köszönhetően a magas stabilitásával tűnik ki. Beállítható a masszázságy magassága is, mégpedig 3,2 centiméterenként, 62-84,5 cm-ig. Így összesen 8 pozíció érhető el, amelyekben a masszázságy facsavaroknak köszönhetően rögzíthető.

“

A fejtámla új megoldása és további elemek

A masszázságy lábai között a deszkák ki vannak vágva, tehát a masszőrnek sokkal jobb a hozzáférése az ügyfeleihez, az arcmasszázshoz pedig az ágy egy teljesen újonnan megoldott fejtámlával lett ellátva. Ez a gyorskapcsoló mechanizmus segítségével állítható be és innovatív kialakítással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az új szabásnak és a varrások új elhelyezésének köszönhetően az ágy nem nyomja az ügyfél arcát és nem hat zavaróan sem. Megnyitható egy, közvetlen a szerkezetben található arcnyílás is, elegendő egyszerűen kihúzni a nyílás fedelét. A masszázságy felülete egy minőségi és puha műbőrrel kárpitozott, amely "soft touch"-ként kerül megjelölésre és amely az ügyfél maximális kényelméhez egy magas sűrűségű, 4 cm vastagságú molitánhabbal van ellátva. Természetesség, hogy a Lipt D-05V masszázságy lábai csúszásellenes gumi alátétekkel vannak ellátva.

“

Gazdag tartozékok és egyszerű szállítás

A tartozékok közé, amelyek az ágy árában kerülnek beszállításra a fejtámla tartó, maga a fejtámla, kartámasz és oldalsó kartámaszok tartoznak. Minden tartozék leválasztható és a szállításhoz, közvetlen a masszázságy belsejében található térbe helyezhető el. Az ágy egyszerűen összecsukható és egy praktikus hordtáskába helyezhető, amelyet, mint utazási kiegészítőt vásárolhat meg. A táska megbízhatóan megvédi mindenekelőtt a műbőr huzatot és mindent szépen egy helyen tart. Természetesség ezen minőségi termék számára a kétéves jótállás is.

“

Méretek szétnyitva

Szélesség

70 cm

Szélesség kartámasszal

97,5 cm

Szabályozható magasság

62 - 84,5 cm

Hosszúság

195 cm

Hosszúság fejrésszel

226 cm

Méretek összecsukva

Szélesség

97,5 cm

Magasság

70 cm

Vastagság

18 cm

Egyéb paraméterek

Habszivacs vastagsága

4 cm

Teherbírás

250 kg

Súly tartozékok nélkül

16,5 kg

Súly tartozékokkal

18,4 kg

Vélemény 7

Martina Slušná
2022.5.12.

Az ágy stabil, nem inog masszázs közben. Dícsérem a mozgatható részt, amely segít a lábmasszázs során. Nagyon praktikus segítség, bármikor gyorsan össze tudom csukni és mint mobilmasszőr futok a vendéghez. Az ágy kézbesítése nagyon gyors volt, amit szintén értékelek. Biztosan újra vásárolok majd :)

0.0.0.
velvesa
Adam C.
2022.5.11.

Megvettem, leteszteltem. Kék és tökéletes :) Pontosan az, amire szükségem volt: könnyű, nagyon stabil és nagyon segít az állítható rész a lábmasszázs során. Néhány vendég szereti a talpmasszázst :) És kell ennél több, elégedett vagyok én is és a vendégeim is.

0.0.0.
velvesa
Alexandra Z.
2022.5.10.

A barátnőm ajánlására rendeltem meg. Az ágy nagyon minőségi hatású. Eddig meg vagyok elégedve. Plusszok - stabilitás, a kivitelezés minősége és az állítható rész. Mínuszok - kicsit magasabb ár.

0.0.0.
velvesa
iba Jakub
2022.4.28.

Ezt ajánlom minden olyan terapeutának, akinek utaznia kell! Gyorsan és könnyen felállítja, összecsukja, becsomagolja és szaladhat!

0.0.0.
velvesa
Jozef S.
2022.4.27.

Az adott árkategóriában a Lipt masszázságy a piacon a legjobb választás + kivitelezés, kézbesítés, tartozékok, táska, a pozicionálás rendszere kíméletes használat során nem használódik el, a kárpitozás jól tisztítható és hosszú élettartamú, a felállítás - eddig nem tapasztaltam semmilyen negatívumot. Igazolom a kitűnő ügyfélszolgálatot a megrendelésem módosításakor. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

0.0.0.
velvesa
Adam Novotný
2022.4.9.

Már kibontottam, eddig minden rendben van.

0.0.0.
velvesa
Anonim vásárló
2022.6.14.

A vevő ezzel a termékkel 100% - ra elégedett.

0.0.0.
velvesa

Gyakori kérdések

  • Hogyan vásároljon
Hogyan rendelhetek?

1. az e-shopban leadott megrendeléssel regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként
2. telefonon munkanapokon 8:00 - 16:00 között
3. e-mailben az info@velvesa.hu

Hogyan fizethetek?

1. kártyával online
2. utánvéttel (készpénzzel vagy kártyával a futárnál)
3. banki utalással

A kártyás fizetés sikertelen volt, mi a teendő?

A kártyás fizetés általában a következő okok miatt sikertelen:
- helytelen kártyaadatokat adott meg, vagy a kártya lejárt
- nincs elegendő pénz a bankszámláján, vagy a kártyás fizetéshez beállított összeg nem elegendő

Hogyan tovább?
A következő módszerek közül választhat:
1. Kérjük ellenőrizze a kártya adatait, és regisztrálja újra a megrendelést. Figyelmesen adja meg a fizetéshez szükséges adatokat.
2. Ha más fizetési módot választott, hozza létre újra a megrendelést, és válassza az utánvétes fizetést vagy a banki átutalást.
3. A leadott megrendelés a rendszerünkben marad, ezért munkanapokon 8:00-16:00 vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megrendeléséhez más fizetési módot választunk.

Lehetséges-e változtatni a megrendelésben?

Általában nem jelent problémát az áru mennyiségének vagy típusának, a szállítási cím valamint a szállítás módjának megváltoztatása a megrendelésben. Kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. Sajnos nem tudjuk módosítani a megrendelést, amelyet már becsomagoltunk és átadtunk a futárszolgálatnak.

Mikor kapom meg a megrendelést?

Ha megrendelését munkanapon 12:00 óraig leadja, a csomagot a következő munkanapon kézbesítjük. A raktáron lévő árura vonatkozik.

Ha a rendelt termék nincs raktáron, akkor telefonon értesítjük Önt az árukészlet és a megrendelés kézbesítésének várható időpontjával kapcsolatban.

A raktárunkból történő kiszállítást követően a futárszolgálat átveszi a csomagot:
GLS futár - a kézbesítés napján e-mailt kap, amely tartalmazza a csomag kézbesítésének idejét /3 órás időköz/. A csomagot átirányíthatja a futárszolgálat utasítása szerint.
Csomagküldő - a megrendelés kiválasztott pontra történő kézbesítésének napján e-mailt / SMS-t kap, amely tartalmazza a csomag átvételéhez szükséges kódot és egyéb utasítást. A csomagot bárki átveheti, aki megmondja a csomag átvételi kódját a gyűjtőhely üzemeltetőjének.

Visszaküldhetem az árut indoklás nélkül?

Igen, az árut indoklás nélkül visszaküldheti a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Csak nem sérült árut lehet visszaküldeni. Csomagolja be az árut az eredeti csomagolásba.

Hogyan reklamálhatom az árut?

Bármilyen panasz esetén forduljon hozzánk.

Garanciális igény
- a megvásárlásától számított 2 éven belül
- a lehető leggyorsabban megoldjuk, a szállítás költségeit mi álljuk

Expressz reklamáció
- az expressz reklamáció ikonnal jelölt termékekreexpressz reklamáció azonnali termékcsere vagy a sérült alkatrész cseréje
- munkanapon 12:00 óráig jelezze nekünk a termék károsodását vagy meghibásodását (küldjön képet a sérülésről vagy a hibáról e-mailben)
- a következő munkanapon ingyenesen kézbesítjük az új terméket vagy alkatrészt

Garancia utáni panasz
- olyan gyorsan oldjuk meg, mint a garancia ideje alatt
- a költségeket az ügyfél viseli
- néha elég csak a hibás alkatrészt kicserélni, és a termék tovább működik - vegye fel velünk a kapcsolatot