Márka Yamuna

A magyar Yamuna® vállalat 2002-ben kezdte el Somogyvámos községben a természetes alapanyagokból készült szappanok gyártását.

A szappanok nagy sikert arattak és ez arra ösztönözte a vállalat tulajdonosait, hogy termelési portfóliójukat több mint 300 termékre bővítsék. A Yamuna nagy hangsúlyt helyez a gyógynövénykivonatok kombinációjára a modern, bőrbarát hatóanyagokkal. A vállalat arra törekszik, hogy a termékeket környezetbarát módon állítsa elő. Gondosan fejleszt olyan termékeket is, amelyek alkalmasak bőrproblémákkal küzdő emberek számára.

A Yamuna® masszázsolajok rendkívül népszerűek a minőség és az ár arányos kombinációja valamint a növényi vagy paraffin alapú masszázsolajok széles választéka által.

A masszázs krémek kínálata viszonylag széleskörű. A masszázs mellett kozmetikai krémként is használhatók a mindennapi bőrápoláshoz.

Nem szabad megfeledkeznünk arról a termékről, amely a Yamuna megalapításakor született - szappanok. Illatuk és színük minden érzékne öröm. Hidegen sajtolt és glicerin szappanokat kínálunk. A Yamuna® kozmetikai termékcsaládból ajánljuk a gyógynövényekkel teli pezsgő fürdőbombát és tusfürdőt üvegflakonban. Ezek a termékek eredeti ajándékként is kiválóak.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 81 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 81 termékek