Márka SM Systém

A gerinc spirális stabilizálás® (más néven SM-rendszer: a gerinc stabilizálása és mobilizálása) koncepció szerzője cseh orvos, sportoló és fizioterapeuta, Dr. Richard Smíšek.

A rugalmas kötéllel végzett célzott gyakorlat kezdete 1969-ig nyúlik vissza. Miután elvégezte az orvostudományi egyetem anatómiai karát, MUDr. Smíšek célzott testmozgással kezdte a csigolya- és vérlemezbetegségben szenvedő betegek állapotának javítását. Az SM rendszer történelmének része az együttműködés Ľudmila Mojžíšovával, a funkcionális sterilitás kezelésének jól ismert szerzőjével, a testmozgás és a kézi terápia kombinációjával.

Maga az SM rendszer® 1990-re nyúlik vissza. A viszonylag egyszerű ám rendkívül hatékony edzésrendszer ismert külföldön is, különösen Németországban és az USA-ban. Megoldja a gerinc, a csigolyák és a lemezek problémáit, a fejlődési hibákat (scoliosis), az egyoldalú terhelés vagy az ülőmunka okozta fájdalmat, a csigolyaközi porckorongsérvet (a rendszeres testmozgással elkerülhető a műtét), de a mentális problémákat, a cukorbetegség szövődményeit és számos más orvosi indikációt is. Jelentős hangsúlyt fektetnek a testmozgásra a megelőzés során a lakosság és a sportolók körében is.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 8 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 8 termékek