Kvart Plus 500ml

Kvart Plus 500ml

2 858 Ft
2 250 Ft ÁFA nélkül

										
																		
																		
																		
																		
																		
								
+
-
2 858 Ft
2 250 FtÁFA nélkül

A Kvart Plus folyékony fertőtlenítőszer a felületek tisztítására. Fémből, gumiból és műanyagból készült műszerek és tárgyak fertőtlenítésére is alkalmas.

Használati útmutató:
A Kvart Plus használata praktikus, gyors és egyszerű. Először távolítsa el a felületről a durva szennyeződéseket, különösen a fehérjeszerű és lipid jellegű szennyeződéseket. A fertőtlenítőszert spray formájában alkalmazza a felületre, majd hagyja megszáradni.

A termék biocid összetétele biztosítja a káros organizmusok eltávolítását. Ezen felül a fertőtlenítőszer nem tartalmaz klórt vagy aldehideket. Így biztosíthat vendégei számára biztonságos környezetet és professzionális tisztaságot szagtalanító hatással.
Alkalmazási terület:
A Kvart Plus a segédeszközök azonnali fertőtlenítésre szolgál vagy mint felületi permet a wellness központokban, gyógyfürdőkben, masszázsszalonokban, illetve egészségügyi létesítményekben. Használhatja otthon is a mindennapos felületek tisztítására.

Összetétel:
propán-2-ol: 55,9 g / 100 g
bifenyl-2-ol: 0,45 g / 100 g
kvaterner ammóniumvegyületek
C12-16-alkyl(benzyl) dimetyl ammónium kloridok: 0,54 g / 100 g
tartósító:
2-bróm-2n itro-1,3-propándiol,
Parfum
D- LIMONENE
LINALOOL

Figyelmeztetés:
Nem ajánlott a terméket eloxált alumíniumra és plexiüvegre permetezni. Ne alkalmazza tűz közelében vagy forró felületekre. Szembe és légutakba ne kerüljön. Gyermekek elől elzárva tartandó, a fennmaradó terméket ártalmatlanítsa a helyi előírásoknak megfelelően.

Csomagolás:
500 ml műanyag szórópalackban

Vélemény

Írja meg véleményét a termékről.

Gyakori kérdések

  • Hogyan vásároljon
Hogyan rendelhetek?

1. az e-shopban leadott megrendeléssel regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként
2. telefonon munkanapokon 8:00 - 16:00 között
3. e-mailben az info@velvesa.hu

Hogyan fizethetek?

1. kártyával online
2. utánvéttel (készpénzzel vagy kártyával a futárnál)
3. banki utalással

A kártyás fizetés sikertelen volt, mi a teendő?

A kártyás fizetés általában a következő okok miatt sikertelen:
- helytelen kártyaadatokat adott meg, vagy a kártya lejárt
- nincs elegendő pénz a bankszámláján, vagy a kártyás fizetéshez beállított összeg nem elegendő

Hogyan tovább?
A következő módszerek közül választhat:
1. Kérjük ellenőrizze a kártya adatait, és regisztrálja újra a megrendelést. Figyelmesen adja meg a fizetéshez szükséges adatokat.
2. Ha más fizetési módot választott, hozza létre újra a megrendelést, és válassza az utánvétes fizetést vagy a banki átutalást.
3. A leadott megrendelés a rendszerünkben marad, ezért munkanapokon 8:00-16:00 vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megrendeléséhez más fizetési módot választunk.

Lehetséges-e változtatni a megrendelésben?

Általában nem jelent problémát az áru mennyiségének vagy típusának, a szállítási cím valamint a szállítás módjának megváltoztatása a megrendelésben. Kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. Sajnos nem tudjuk módosítani a megrendelést, amelyet már becsomagoltunk és átadtunk a futárszolgálatnak.

Mikor kapom meg a megrendelést?

Ha megrendelését munkanapon 12:00 óraig leadja, a csomagot a következő munkanapon kézbesítjük. A raktáron lévő árura vonatkozik.

Ha a rendelt termék nincs raktáron, akkor telefonon értesítjük Önt az árukészlet és a megrendelés kézbesítésének várható időpontjával kapcsolatban.

A raktárunkból történő kiszállítást követően a futárszolgálat átveszi a csomagot:
GLS futár - a kézbesítés napján e-mailt kap, amely tartalmazza a csomag kézbesítésének idejét /3 órás időköz/. A csomagot átirányíthatja a futárszolgálat utasítása szerint.
Csomagküldő - a megrendelés kiválasztott pontra történő kézbesítésének napján e-mailt / SMS-t kap, amely tartalmazza a csomag átvételéhez szükséges kódot és egyéb utasítást. A csomagot bárki átveheti, aki megmondja a csomag átvételi kódját a gyűjtőhely üzemeltetőjének.

Visszaküldhetem az árut indoklás nélkül?

Igen, az árut indoklás nélkül visszaküldheti a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Csak nem sérült árut lehet visszaküldeni. Csomagolja be az árut az eredeti csomagolásba.

Hogyan reklamálhatom az árut?

Bármilyen panasz esetén forduljon hozzánk.

Garanciális igény
- a megvásárlásától számított 2 éven belül
- a lehető leggyorsabban megoldjuk, a szállítás költségeit mi álljuk

Expressz reklamáció
- az expressz reklamáció ikonnal jelölt termékekreexpressz reklamáció azonnali termékcsere vagy a sérült alkatrész cseréje
- munkanapon 12:00 óráig jelezze nekünk a termék károsodását vagy meghibásodását (küldjön képet a sérülésről vagy a hibáról e-mailben)
- a következő munkanapon ingyenesen kézbesítjük az új terméket vagy alkatrészt

Garancia utáni panasz
- olyan gyorsan oldjuk meg, mint a garancia ideje alatt
- a költségeket az ügyfél viseli
- néha elég csak a hibás alkatrészt kicserélni, és a termék tovább működik - vegye fel velünk a kapcsolatot