Hűtő alátét Maybaum COOL-K 1000

Hűtő alátét Maybaum COOL-K 1000

18 790 Ft
14 795 Ft ÁFA nélkül

										
																		
																		
																		
																		
																		
								
+
-
18 790 Ft
14 795 FtÁFA nélkül

A Maybaum COOL-K 1000 hűtő alátét sokféle felhasználással rendelkezik. A test hűtésére szolgál a hőség ideje alatt vagy pakolásként közvetlenül a test fájdalmas helyeire. Alternatív megoldásként használhatja olyan tárgyak becsomagolására vagy letakarására, amelyeket hidegen kell tartani.

Csak tegye az alátétet a hűtőszekrénybe, ahol a különböző paraffin és cellulóz pehely keverékéből származó innovatív hűtőanyag 3 órán belül aktiválódik. Ezt követően az alátét 2 órán keresztül 17°C-os hőmérsékletet tart fenn, ami az optimális hőmérséklet a test regenerálódásának és a minőségi alvás elősegítéséhez.

Tökéletesen alkalmazkodik bármely testrészhez, szükség szerint ráhelyezheti, alá, vagy közvetlenül beburkolhatja vele a túlmelegedett és fájdalmas helyeket. A "Second Skin" hűtő alátét textil huzata sima anyagból készült, amely kellemes és kényelmes. Mosógépben mosható.

Az alátét vékony, könnyű és rugalmas, feltekerhető és négyzet alakúra összehajtható, így kis helyen, kompakt hűtőben tárolható, hátizsákba, táskába tehető. Praktikus, 30 x 38 cm-es méretének köszönhetően használhatja munkában, utazás közben autóban és vonaton, valamint otthon.

Méretek: 30 x 38 cm
A huzat anyaga: 100% polyester
A huzat színe: zöld

Vélemény

Írja meg véleményét a termékről.

Gyakori kérdések

  • Hogyan vásároljon
Hogyan rendelhetek?

1. az e-shopban leadott megrendeléssel regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként
2. telefonon munkanapokon 8:00 - 16:00 között
3. e-mailben az info@velvesa.hu

Hogyan fizethetek?

1. kártyával online
2. utánvéttel (készpénzzel vagy kártyával a futárnál)
3. banki utalással

A kártyás fizetés sikertelen volt, mi a teendő?

A kártyás fizetés általában a következő okok miatt sikertelen:
- helytelen kártyaadatokat adott meg, vagy a kártya lejárt
- nincs elegendő pénz a bankszámláján, vagy a kártyás fizetéshez beállított összeg nem elegendő

Hogyan tovább?
A következő módszerek közül választhat:
1. Kérjük ellenőrizze a kártya adatait, és regisztrálja újra a megrendelést. Figyelmesen adja meg a fizetéshez szükséges adatokat.
2. Ha más fizetési módot választott, hozza létre újra a megrendelést, és válassza az utánvétes fizetést vagy a banki átutalást.
3. A leadott megrendelés a rendszerünkben marad, ezért munkanapokon 8:00-16:00 vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megrendeléséhez más fizetési módot választunk.

Lehetséges-e változtatni a megrendelésben?

Általában nem jelent problémát az áru mennyiségének vagy típusának, a szállítási cím valamint a szállítás módjának megváltoztatása a megrendelésben. Kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. Sajnos nem tudjuk módosítani a megrendelést, amelyet már becsomagoltunk és átadtunk a futárszolgálatnak.

Mikor kapom meg a megrendelést?

Ha megrendelését munkanapon 12:00 óraig leadja, a csomagot a következő munkanapon kézbesítjük. A raktáron lévő árura vonatkozik.

Ha a rendelt termék nincs raktáron, akkor telefonon értesítjük Önt az árukészlet és a megrendelés kézbesítésének várható időpontjával kapcsolatban.

A raktárunkból történő kiszállítást követően a futárszolgálat átveszi a csomagot:
GLS futár - a kézbesítés napján e-mailt kap, amely tartalmazza a csomag kézbesítésének idejét /3 órás időköz/. A csomagot átirányíthatja a futárszolgálat utasítása szerint.
Csomagküldő - a megrendelés kiválasztott pontra történő kézbesítésének napján e-mailt / SMS-t kap, amely tartalmazza a csomag átvételéhez szükséges kódot és egyéb utasítást. A csomagot bárki átveheti, aki megmondja a csomag átvételi kódját a gyűjtőhely üzemeltetőjének.

Visszaküldhetem az árut indoklás nélkül?

Igen, az árut indoklás nélkül visszaküldheti a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Csak nem sérült árut lehet visszaküldeni. Csomagolja be az árut az eredeti csomagolásba.

Hogyan reklamálhatom az árut?

Bármilyen panasz esetén forduljon hozzánk.

Garanciális igény
- a megvásárlásától számított 2 éven belül
- a lehető leggyorsabban megoldjuk, a szállítás költségeit mi álljuk

Expressz reklamáció
- az expressz reklamáció ikonnal jelölt termékekreexpressz reklamáció azonnali termékcsere vagy a sérült alkatrész cseréje
- munkanapon 12:00 óráig jelezze nekünk a termék károsodását vagy meghibásodását (küldjön képet a sérülésről vagy a hibáról e-mailben)
- a következő munkanapon ingyenesen kézbesítjük az új terméket vagy alkatrészt

Garancia utáni panasz
- olyan gyorsan oldjuk meg, mint a garancia ideje alatt
- a költségeket az ügyfél viseli
- néha elég csak a hibás alkatrészt kicserélni, és a termék tovább működik - vegye fel velünk a kapcsolatot