Fülgyertya fenyő illóolajjal

Fülgyertya fenyő illóolajjal
Fülgyertya fenyő illóolajjal

Fülgyertya fenyő illóolajjal

1 620 Ft
1 507 Ft
1 186 Ft ÁFA nélkül

										
																		
																		
									
									
+
-
1 620 Ft
1 507 Ft
1 186 FtÁFA nélkül

Fülgyertya fenyő illóolajjal – fertőtlenít, 2 db

Mindenképp segít:
 • A felső légutakban felhalmozott váladék kezelésében
 • Nátha esetén
 • Fülgyulladás esetén
 • Fejfájás esetén (cerumen eredetű)
 • Fülzúgás esetén
 • Álmatlanság esetén
 • Nyomás kiegyenlítése esetén a fülekben

A fülben található szennyeződéseket, gyertya által nagyon egyszerű módon eltávolíthatjuk. A gyertya égése által létrehozott hő (a hallójáratban max. 40°C) feloldja a felhalmozódott zsírokat és szennyeződéseket.

Fülgyertyák:
A fülgyertyák pamut csövek, amelyek méhviasz keverékével vannak felengedve. A gyertya égése által létrehozott hő meglágyítja a fülben található zsírokat és szennyeződéseket, a létrehozott nyomás pedig kéményeffektussal kiszívja azokat. Egyúttal a nyomás kiegyenlítésére kerül sor az Eustach kürtben, a fej és a nyak tájékán. A hőhatás pozitívan hat az esetleges blokkolt energiaáramlatokra, a meridiánokban. (A meridián energikus vezetés, amelynek a feladata az életenergia szállítása és szétválasztása az emberi szervezetben).

Jellemzés:
A fülzsírt a faggyúmirigyek termelik a külső hallójáratokban. Rágáskor ez a zsír kiürítésre kerül. Néha viszont felhalmozódhat zsírdugó formájában és eltömítheti a hallójáratot (cerumen). Ez általában a nagymértékű termelődésnél és a nem megfelelő kiürülésnél történik (pl. a nem megfelelő alakú külső hallójáratnál), esetleg a hallójárat tisztításánál (ha a szennyeződések mélyre vannak tolva). A betegeknek rosszabbodik a hallása (hasonlóan, mint a fürdésnél, amikor a létrejött víz eldugítja a hallójáratot). Keményebb dugó esetén fájdalom is előfordulhat, néha a betegeknek cseng a fülük és szédülést is éreznek.

A gyertya begyújtása után a gyertya belsejében köd jön létre, amely lefele halad a fül belsejébe. Ez a köd a gyertya hatékony anyagait szállítja a teljes fülünkbe. A gyertyából származó meleg, felmelegíti a fül lebeny részeit is, így a reflexiós zónákra is hat, amelyek ezen stimuláció által megfelelően hatnak a megfázás lefolyására. Javítja a fül nyirokkeringésének a tisztító hatásait. A fülgyertyáknak kedvező hatásaik lehetnek a fülfájdalom esetén, a fül és a fej hosszú távú fájdalmainál, valamint a középfülgyulladás enyhébb formáinál, fülviszketésnél, fülcsengésnél, nyomás érzése esetén a fülben, migrén, akut és krónikus megfázás esetén, szaglászavaroknál, mandulagyulladásnál, stresszes tüneteknél a vegetatív rendellenességek eredményeképp, valamint megfelelő a halláskárosodás esetén történő energikus erősítésnél, a nyirokkeringés lokális és reflex aktiválásánál, az energiaáramlás stimulációjánál, valamint erősíti a teljes immunrendszert is.

Az akupunktúra
alkalmazói szerint a gyertyák felmelegítik a füllebenyt is, így a reflexiós zónákra is hatnak, amelyek ezen stimuláció által megfelelően hatnak a megfázás lefolyására is. A gyertyák javítják a fül nyirokkeringésének a tisztító hatásait. Az alkalmazás után a gyertyában egy anyag marad, ami a gyertyából származó hulladék.

Felhasználási útmutató:
 1. Feküdjön le és helyezzen párnát a feje alá. Az asszisztáló személy megmasszírozza a fület, amivel aktivizálja az akupresszúrás pontokat.
 2. A gyertyák alá egy védőkört húzunk
 3. A fülnyíláshoz vékony gézt vagy szalvétát helyezünk, amelyet az ujjunkkal bekerekítünk és a fül külső járatába helyezünk.
 4. Az asszisztáló személy begyújtja a gyertyát a szélesebb végén és a fül külső járatába a géz felé helyezi azt. Egész idő alatt függőleges helyzetben tartsa a fülgyertyát a leégett részeit pedig pinzettával szedi le.
 5. Úgy 10 perc alatt leég a gyertya 2/3. A maradékot behelyezzük az előre elkészített, vízzel ellátott edénybe.
 6. Minden fülre egy gyertyát használunk.

Ezen módszer semmilyen fájdalmat és kellemetlen hő érzését sem okozza. Megelőzésként 1 x kéthetente kerül felhasználásra. Terápiás felhasználás: 3-5 nap egymás után, 1-2 napos pihenő után a kúrát újra meg lehet ismételni.

Figyelmeztetés:
A gyermekek fültisztítását mindig felnőtt személyek jelenlétében végezzék el! A hosszabb hajat szükséges kifogatni. Nem javasoljuk a felhasználását a dobhártya perforáció esetleg az összetevőkre való allergia esetén!

A fülgyertyák felhasználása nem ajánlott abban az esetben, ha a gyertya már kicsit használt vagy égett volt. Abban az esetben működnek megfelelően, ha eredeti megőrzött állapotban kerülnek felhasználásra.

Vélemény

Írja meg véleményét a termékről.

Gyakori kérdések

 • Hogyan vásároljon
Hogyan rendelhetek?

1. az e-shopban leadott megrendeléssel regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként
2. telefonon munkanapokon 8:00 - 16:00 között
3. e-mailben az info@velvesa.hu

Hogyan fizethetek?

1. kártyával online
2. utánvéttel (készpénzzel vagy kártyával a futárnál)
3. banki utalással

A kártyás fizetés sikertelen volt, mi a teendő?

A kártyás fizetés általában a következő okok miatt sikertelen:
- helytelen kártyaadatokat adott meg, vagy a kártya lejárt
- nincs elegendő pénz a bankszámláján, vagy a kártyás fizetéshez beállított összeg nem elegendő

Hogyan tovább?
A következő módszerek közül választhat:
1. Kérjük ellenőrizze a kártya adatait, és regisztrálja újra a megrendelést. Figyelmesen adja meg a fizetéshez szükséges adatokat.
2. Ha más fizetési módot választott, hozza létre újra a megrendelést, és válassza az utánvétes fizetést vagy a banki átutalást.
3. A leadott megrendelés a rendszerünkben marad, ezért munkanapokon 8:00-16:00 vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megrendeléséhez más fizetési módot választunk.

Lehetséges-e változtatni a megrendelésben?

Általában nem jelent problémát az áru mennyiségének vagy típusának, a szállítási cím valamint a szállítás módjának megváltoztatása a megrendelésben. Kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. Sajnos nem tudjuk módosítani a megrendelést, amelyet már becsomagoltunk és átadtunk a futárszolgálatnak.

Mikor kapom meg a megrendelést?

Ha megrendelését munkanapon 12:00 óraig leadja, a csomagot a következő munkanapon kézbesítjük. A raktáron lévő árura vonatkozik.

Ha a rendelt termék nincs raktáron, akkor telefonon értesítjük Önt az árukészlet és a megrendelés kézbesítésének várható időpontjával kapcsolatban.

A raktárunkból történő kiszállítást követően a futárszolgálat átveszi a csomagot:
GLS futár - a kézbesítés napján e-mailt kap, amely tartalmazza a csomag kézbesítésének idejét /3 órás időköz/. A csomagot átirányíthatja a futárszolgálat utasítása szerint.
Csomagküldő - a megrendelés kiválasztott pontra történő kézbesítésének napján e-mailt / SMS-t kap, amely tartalmazza a csomag átvételéhez szükséges kódot és egyéb utasítást. A csomagot bárki átveheti, aki megmondja a csomag átvételi kódját a gyűjtőhely üzemeltetőjének.

Visszaküldhetem az árut indoklás nélkül?

Igen, az árut indoklás nélkül visszaküldheti a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Csak nem sérült árut lehet visszaküldeni. Csomagolja be az árut az eredeti csomagolásba.

Hogyan reklamálhatom az árut?

Bármilyen panasz esetén forduljon hozzánk.

Garanciális igény
- a megvásárlásától számított 2 éven belül
- a lehető leggyorsabban megoldjuk, a szállítás költségeit mi álljuk

Expressz reklamáció
- az expressz reklamáció ikonnal jelölt termékekreexpressz reklamáció azonnali termékcsere vagy a sérült alkatrész cseréje
- munkanapon 12:00 óráig jelezze nekünk a termék károsodását vagy meghibásodását (küldjön képet a sérülésről vagy a hibáról e-mailben)
- a következő munkanapon ingyenesen kézbesítjük az új terméket vagy alkatrészt

Garancia utáni panasz
- olyan gyorsan oldjuk meg, mint a garancia ideje alatt
- a költségeket az ügyfél viseli
- néha elég csak a hibás alkatrészt kicserélni, és a termék tovább működik - vegye fel velünk a kapcsolatot