BLACKROLL Needleroller

BLACKROLL Needleroller

21 090 Ft
16 606 Ft ÁFA nélkül

										
																		
																		
																		
																		
																		
								
+
-
21 090 Ft
16 606 FtÁFA nélkül

Masszázs eszköz a felszíni fasciák stimulálására. A masszázs jelentősen elősegíti a vérkeringést, és a fájdalom szinte azonnal csökken. A mélyebb szövetrétegek kezelésével kombinálva segít szabályozni a kollagén és elasztin termelést. Elősegíti a regenerációt, javítja a szövetek rugalmasságát és ellenálló képességét. Ugyanakkor jelentősen növeli a véráramot a kezelt területen.

Alkalmazás
:
A Needleroller úgy van kialakítva, hogy a tűk semmilyen módon ne károsítsák a bőrt. Éppen ellenkezőleg, optimális nyomáson stimulálják. Fogja meg a fogantyút, és óvatosan gördítse oda-oda a bőrön, hogy serkentse az idegvégződéseket. A Needleroller használata különösen alkalmas előkezelésként a BLACKROLL® termékekkel (pl. MINI, DUO BALL, RELEAZER) folytatott további munka előtt, valamint a bőr stimulálására a reflexterápia vagy az akupunktúra előtt.

Figyelmeztetés:
Ha a bőr vörösödik vagy irritált, csökkentse a bőrre nehezedő nyomást, vagy hagyja abba a masszázst. Ha kezdetben a bőr stimulálása túlságosan intenzívnek tűnik, fedje le a kezelt testet puha ruhával.

Forduljon orvosához, ha az alábbi tünetek valamelyike fennáll: akut fertőző betegség, akut és lázas állapot krónikus betegségekben, akut trauma vagy betegség (csonttörések, vérrögök, trombózis), szív- és érrendszeri betegségek, visszér, bőrbetegségek, égési sérülések vagy fagyás esetén, ha olyan gyógyszereket szed, amelyek csökkentik a véralvadást.

Karbantartás:
Otthoni használat esetén mossa le a vízzel és kevés szappannal (kefével) és szárítsa meg. Ha professzionálisan használja a BLACKROLL® Needleroller készüléket, akkor kövesse a szokásos tisztítási utasításokat, és sterilizálja a tűket klórmentes fertőtlenítőszerrel.

Vélemény

Írja meg véleményét a termékről.

Gyakori kérdések

  • Hogyan vásároljon
Hogyan rendelhetek?

1. az e-shopban leadott megrendeléssel regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként
2. telefonon munkanapokon 8:00 - 16:00 között
3. e-mailben az info@velvesa.hu

Hogyan fizethetek?

1. kártyával online
2. utánvéttel (készpénzzel vagy kártyával a futárnál)
3. banki utalással

A kártyás fizetés sikertelen volt, mi a teendő?

A kártyás fizetés általában a következő okok miatt sikertelen:
- helytelen kártyaadatokat adott meg, vagy a kártya lejárt
- nincs elegendő pénz a bankszámláján, vagy a kártyás fizetéshez beállított összeg nem elegendő

Hogyan tovább?
A következő módszerek közül választhat:
1. Kérjük ellenőrizze a kártya adatait, és regisztrálja újra a megrendelést. Figyelmesen adja meg a fizetéshez szükséges adatokat.
2. Ha más fizetési módot választott, hozza létre újra a megrendelést, és válassza az utánvétes fizetést vagy a banki átutalást.
3. A leadott megrendelés a rendszerünkben marad, ezért munkanapokon 8:00-16:00 vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megrendeléséhez más fizetési módot választunk.

Lehetséges-e változtatni a megrendelésben?

Általában nem jelent problémát az áru mennyiségének vagy típusának, a szállítási cím valamint a szállítás módjának megváltoztatása a megrendelésben. Kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. Sajnos nem tudjuk módosítani a megrendelést, amelyet már becsomagoltunk és átadtunk a futárszolgálatnak.

Mikor kapom meg a megrendelést?

Ha megrendelését munkanapon 12:00 óraig leadja, a csomagot a következő munkanapon kézbesítjük. A raktáron lévő árura vonatkozik.

Ha a rendelt termék nincs raktáron, akkor telefonon értesítjük Önt az árukészlet és a megrendelés kézbesítésének várható időpontjával kapcsolatban.

A raktárunkból történő kiszállítást követően a futárszolgálat átveszi a csomagot:
GLS futár - a kézbesítés napján e-mailt kap, amely tartalmazza a csomag kézbesítésének idejét /3 órás időköz/. A csomagot átirányíthatja a futárszolgálat utasítása szerint.
Csomagküldő - a megrendelés kiválasztott pontra történő kézbesítésének napján e-mailt / SMS-t kap, amely tartalmazza a csomag átvételéhez szükséges kódot és egyéb utasítást. A csomagot bárki átveheti, aki megmondja a csomag átvételi kódját a gyűjtőhely üzemeltetőjének.

Visszaküldhetem az árut indoklás nélkül?

Igen, az árut indoklás nélkül visszaküldheti a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Csak nem sérült árut lehet visszaküldeni. Csomagolja be az árut az eredeti csomagolásba.

Hogyan reklamálhatom az árut?

Bármilyen panasz esetén forduljon hozzánk.

Garanciális igény
- a megvásárlásától számított 2 éven belül
- a lehető leggyorsabban megoldjuk, a szállítás költségeit mi álljuk

Expressz reklamáció
- az expressz reklamáció ikonnal jelölt termékekreexpressz reklamáció azonnali termékcsere vagy a sérült alkatrész cseréje
- munkanapon 12:00 óráig jelezze nekünk a termék károsodását vagy meghibásodását (küldjön képet a sérülésről vagy a hibáról e-mailben)
- a következő munkanapon ingyenesen kézbesítjük az új terméket vagy alkatrészt

Garancia utáni panasz
- olyan gyorsan oldjuk meg, mint a garancia ideje alatt
- a költségeket az ügyfél viseli
- néha elég csak a hibás alkatrészt kicserélni, és a termék tovább működik - vegye fel velünk a kapcsolatot