A velvesa kulisszái mögül: Mit viszünk haza mi

2022.11.3.Velvesa ajánljaOvasás 10 perc

Gondolkozott már azon, hogy a velvesa kínálatából mit használnak maguk a velvesások? Ma néhány garantált tippet osztunk meg Önökkel. Ezekért a termékekért megyünk mi a raktárba.

Kezdjük azokkal a termékekkel, amelyeket többen is tartunk otthon. Lehet, hogy Ön is ismeri őket, és lehet éppen tippet talált a karácsonyi ajándékra. Szóval ezek a termékek népszerűek, és mi, a velvesa csapata kipróbáltuk és alaposan ellenőriztük.

A thai Namman Muay krém illatát (vagy bűzét, ízlés szerint) szinte minden nap lehet érezni nálunk. Andrea a térdét, Papek a derekát, Tomáš a nyakát keni vele, mert le szeretné hűteni, a többiek pedig általában a számítógép előtti ülés miatt elfáradt nyakukat vagy vállukat, illetve az edzőteremtől vagy masszázstól fáradt izmaikat kenik vele. Sőt, a legtöbben közülünk már áttértek a hasonló összetételű, azonban kedvezőbb árú Strongpowerre, amelyet egy hajszálnyival hatékonyabbnak értékelünk. Mindenesetre mindig van egy közös a fiókban.

Szintén van egy közös rezgőpisztolyunk is. Jó dolgunk van, ugye? De többen invesztáltunk a rezgő masszázspisztolyba, és otthon is van már. Kiváló eszköz a fáradt testrészek gyors masszírozására. Nagy előnye, hogy az ember szinte az egész testét egyedül át tudja masszírozni. Kár, hogy az agyát nem, néha az is jól jönne.

Törölközők, kis és nagy méretűek, fürdőlepedők, mindenki egy színnel kezdte, és tovább folytatta. Kiváló nedvszívó képesség, tökéletes méret, jó minőség, puha, szép színek és sokáig kitartanak. A színpaletta olyan széles, hogy eddig minden fürdőszoba tudott választani.

diffúzorok és illóolajok minden velvesás otthonának a részei. Az egyetlen dolog, amiben nem értünk egyet, az az illóolajok kiválasztása, mindenki maga szerint választ. Martin nyáron a mentára esküszik, az év többi részében pedig az ilang ilang és a szegfűszeg a kedvencei, Péter mindjárt az Aromaterápia varázsa készletet választotta, és azzal az illattal illatosít, amelyikhez éppen kedve van. Lívia a pacsuli és a bergamott illatát kedveli leginkább, Erik pedig teafával tisztítja a levegőt, télen mandarin, narancs és levendula illattal gyönyörködteti a lelkét.

Az akupresszúrás masszázs alátét viszonylag rövid ideje található a kínálatunkban, de úgy tűnik, mindannyian megszerettünk. Petra külön cikkben írta le az alátéttel kapcsolatos tapasztalatait. Ami alapján egyébként Papek is beszerezte, Lívia pedig szintén a sünön fekszik otthon.

Nos, térjünk a konkrét személyek ajánlásaira. Ismerje meg a velvesásokat.

Andrea mindent tud a raktárunkról, és példamutató rendben tartja azt. Andi addig nem ül le, amíg minden nem tip- top, és ezért néha fáj a válla vagy a térde. Szóval tapasz, Muay vagy Medistik és működik tovább. A pihenés részeként otthon fürdősót szór a kádba, és nem felejtheti el a halacskákat. Ezek szivacsok. Ha ajándékot választ, előszeretettel nyúl a sörkozmetikumokért.

Zuzana kipróbálta a maderoterápiás segédeszközöket, nála a négy kocka henger nyert. A raktárban egész nap mozgásban vagy talpon van, így ez a henger tökéletes a lábmasszírozáshoz esténként tévézés közben. Zsuszit a reflexológia is érdekli, ezért megszerezte a rá vonatkozó szakirodalmat, és nagyon praktikusnak tartja a papucsokat.

Péter szakmailag a legfiatalabb tagunk, aki biztosítja az új termékek raktárba történő beszállítását. A futballkorszakából a tapaszokkal rendelkezik a legtöbb tapasztalattal. Amikor ajándékot keresett, a fürdősóra kapott tippet, és nagyon jól sült el. Azon gondolkodik, hogy milyen színű törölközőt válasszon, és azt hiszi, hogy egy készletnél befejezi. Nos, ha gondolod, Peti...

Papek (igen, ez becenév, de Martint nem is hívjuk másként) ismeri az informatikát és még millió más egyebet, gyakran a cégben szét akarják tépni. Otthon diffúzort kapcsol a gyerekeknek. Ismerik, két kisgyerek, óvoda, nátha, köhögés. Muay vagy Strongpower régi barátai a profi sportmúltból.

Tomáš az, aki biztosítja a raktár áruellátását, és leggyakrabban Muay krémmel bekent nyakkal jár. Tomi minden újdonságot szívesen kipróbál, legutóbb például az enzimatikus mosóporral volt megelégedve. És ő rendelkezik a legnagyobb áttekintéssel a fertőtlenítőszerek kínálatról.

Martin az eladónk és egyébként a csapat legidősebb tagja. Nem idegen tőle a masszírozóképesség, így az egyszer használatos fejtámlák és a köpölyözéshez használt alkohol nem hiányozhat otthonából. Inkább semleges illatú növényi olajokkal masszíroz, mint a mandulás Tomfit vagy a Saloos Neutral, illetve Tigrisbalzsammal is keni vendégeit. Martin a Saloos bio csokoládés testradírját ajánlja ajándékba, állítólag többször kapott már érte dicséretet a megajándékozottaktól.

Szinte minden szöveg mögött Petra áll, amit a velvesa weboldalán, közösségi oldalain és a hírlevelekben találhat. Lipt®D-05 ágyon masszíroz, legszívesebben Saloos növényi olajok keverékével, a kedvence a Kilenc virág, szükség esetén szilikon köpölyökkel növeli a masszázs hatását. Kenderolajat önt a kutyája eledelébe, hogy annak szőrzete szép legyen, és a konyhában nem tud létezni papír és szuper nedvszívó törlők nélkül.

Lívia a könyvelés úrnője. Otthon náluk gyakran a ház, a kert és az autó átalakításán dolgoznak, ő látja el a háztartást törölközőkkel, papírtörlőkkel, sörös és glicerines gyógynövényes szappanokkal, valamint sörös kézkrémmel.

Aki nem ismeri Eriket, valószínűleg még soha nem telefonált nekünk. Erik képes mindkét fülén telefont tartani, és egyszerre rendelést beütni a rendszerbe. Kedvenc kikapcsolódása a sós vagy fürdőbombás vízben történő fürdőzés. Évek óta dicséri az elektromos melegítő takarót, amely bírja a mosást és mindig megbízhatóan melegít. A sörös sampon pedig állandó lakhelyének tekinti a fürdőszobáját.

Jakub a főnökünk és a tulajdonos. Mindig van az asztalán stresszoldó fejmasszírozó, és akupresszúrás gyűrűket hord a zsebében. Kubónak van otthon Lipt®D-05 masszázságya, kedvence pedig a kókuszolaj.

Tehát ez is a velvesa, csapatot alkotunk, amely az intenzív ügyfélgondoskodás legjobbjai számára a legjobb masszázsfelszerelést és szolgáltatást biztosítja.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.