Masszázságyak

2011.1.22.Velvesa ajánljaOlvasás 4 perc
Masérske lehátka

A masszázsszalon semmit sem érne masszázságy nélkül, amely a szalon, illetve mobilmasszőr felszerelésének egyik alapvető és szükséges része. Úgy is mondhatjuk, hogy a masszázsterület szívét képezi, hiszen néhány kivételtől eltekintve masszázságy nélkül egyszerűen nem tud és nem is fog a vendégnek kényelmet, illetve pihentető masszázsát biztosítani. A vendégek elégedettségét sok tényező befolyásolja. Ne becsülje alá a minőséget, a minőségi masszázságynak köszönhetően szilárd alapot építhet a masszázskarrierhez és az elégedett vendégkörhöz.

Válasszon minőséget

Különféle típusú masszázságyat vásárolhat. Általában olyan anyagokat használnak, mint a fa vagy az alumínium. Találkozhatunk összecsukható ágyakkal és nem utolsósorban elektromos masszázságyakkal is, melyek a legmagasabb minőséget képviselik. Mit kínálnak ezek az ágyak?

A fából készült ágyak kemény bükkfából készülnek és szinte mindig összecsukhatóak. Az ilyen típusú ágy kiválasztásakor alaposan át kell gondolni, hogy véglegesen a szalonba kerül-e, vagy a vendég otthonába fogja-e magával hordani. A fából készült ágyak összecsukhatóak, könnyű súlyuk miatt univerzális használatra alkalmasak. A fából készült ágyakkal többféle pozíció magasságát is be tudjuk állítani, így nem csak masszázsokhoz, hanem kozmetikai ágyként vagy vizsgálóasztalként is használható. A fejtámlát a vendégek igényei szerint tudjuk beállítani. Az ágyak 4 cm vastag, nagy sűrűségű habszivaccsal kárpitozottak, így a vendég kényelme teljes mértékben biztosított. Egyes masszázságyakat akár 7 cm vastag hab tölt ki ún. Soft touch bevonattal, amely memóriahab tulajdonságaival rendelkezik, melynek köszönhetően maximális kényelmet biztosít vendégei számára. A fa ágyak a hasi és a mell részen kivehető nyílásokkal is kaphatók, amelyek kismamák számára is alkalmasak.

Az alumínium masszázságyakat a könnyű súly jellemzi. Tehát ha többet utazik a vendégeihez, akkor biztosan értékelni fogja. A fából készült ágyakhoz hasonlóan itt is állítható a magasság, a dőlésszög, a pozíció és a fejtámla. A fejtámla anyagát és kivitelét úgy alakítottuk ki, hogy a varratok, illetve egyéb egyenetlenségek ne zavarják a masszázst és a vendég felesleges nyomás érzése nélkül élvezhesse a masszázst.

Professzionális felszerelés

Az elektromos masszázságyak olyan szakemberek számára készültek, akiknek a masszírozás a napi feladatuk. Ha szeretne vendégeinek maximális elégedettséget, kikapcsolódást és kényelmet biztosítani, akkor az elektromos ágyak az Ön számára készültek. Az, hogy milyen lesz az ágy kivitele, sok szempontból Öntől is függ. Ön határozza meg az ágy szélességét, valamint Ön dönti el, hogy az ágyon lesz-e kivágás, hogy jobban hozzáférjen a vendéghez. A kiváló minőségű műbőrrel vagy bőrrel bevont, nagy sűrűségű, kétrétegű habszivacs megsokszorozza a tökéletes pihenést. Ebben az esetben is állítható a magasság, a dőlésszög, illetve a fejtámla. Az elektromos ágy masszázsszalonok számára készült. Viszonylag nagy súlyuk miatt nincs lehetőség a vendéghez hordani.

Ha már rendelkezik masszázsággyal, ne feledkezzen meg a hordtáskáról. A masszázságyat nem csak hordozza a táskában, hanem segít megelőzni a mechanikai sérüléseket és ezáltal többféle felesleges horzsolást is. Az ágyhoz érdemes minőségi fejtámlát is beszerezni, amely nem nyomja a vendég arcát. A masszázságyon történő masszázshoz henger vagy félhenger párnát is használhat, amellyel alátámasztja térdet, bokát vagy a fejet.

A masszázságy a masszőr feltétlenül szükséges alapvető felszerelése. Ha Ön is szeretné lenyűgözni vendégeit nyugtató vagy pihentető masszázzsal, ne feledkezzen meg az ágy minőségéről és az általa kínált lehetőségekről. Gondosan válasszon masszázságyat. A meggondoltsága elégedett és rendszeresen visszatérő vendégeket eredményez.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.