A hónap terméke: Stop cellulit masszázskrém

2024.5.14.Velvesa ajánljaOlvasás 3 perc

A finom citrus illatú univerzális krém nemcsak masszázsra, hanem mindennapi bőrápolásra is alkalmas. Gazdag tejszínes állaga jól kenhető és az összetételnek köszönhetően nagyon jó arányban hidratáló és tápláló, így használata után a bőr hidratált és egyben táplált, puha, rugalmas és kellemesen illatos.

Stop cellulit masszázskrém

De nekem nincs narancsbőröm

A név alapján úgy tűnik, hogy ezt a krémet csak a cellulit megjelenésével járó problémás területekre szánják. Finom összetételének köszönhetően azonban az egyik univerzális krém, amely alkalmas a mindennapi bőrápolásra, különösen száraz, érzékeny vagy terhelt bőrre.

Már kis mennyiségű krém is jól hidratálja és táplálja a bőrt. A krém alkalmas száraz bőrű, körmök körüli bőrkeményedésekre hajlamos kezek és lábak krémezésére és pakolására is.

Nem csak masszázsra

Természetesen a Stop cellulit kiváló masszázskrémként is szolgál, például a maderoterápia befejező pontjaként is alkalmas, de összetételéből adódóan viszonylag gyorsan felszívódik, lassabban felszívódó formája pedig masszázsviasz formájában alkalmasabb a hosszabb masszázs eljárásokhoz.

A krém kisebb, 200 g-os kiszerelése kipróbálásra, utazáshoz vagy ajándékba is alkalmas. A nagyobb, 500 g-os kiszerelés professzionális használatra készült, de akár családban is használhatja, főleg, ha száraz és érzékeny bőre van, vagy mindennapos használatra valamelyik kezelés után, mint például a bőr és a nyirok állapotjavító (anti -cellulit masszázsok, maderoterápia, szárazkefés masszázs stb.).

Gyengéd melegítő hatás

Más anti -cellulit hatású krémektől, gélektől és olajoktól eltérően ennek a krémnek nincs jelentős melegítő hatása. A bőre biztosan nem fog égni, a legtöbben csak nagyon enyhe meleget éreznek a felvitel után. Ezért nagyon kellemes a krém használata a hidegebb hónapokban. Nyáron értékelni fogja az erős hidratáló képességét és jó felszívódását anélkül, hogy zsíros filmréteget hagyna a bőrön.

Az összetétele meglepő

Víz, növényi és illóolajok keveréke, glicerin különféle formái, benzil-alkohol és tokoferol a tartósításhoz, semmi több. A vegyszerekkel teli világban a bőr minden bizonnyal értékelni fogja az ilyen természetes simogatást. A növényi összetevők azonban azt jelentik, hogy a krém kezelésekor be kell tartani a szokásos higiéniai intézkedéseket, lehetőleg tiszta fa spatulával alkalmazzuk, ill. mosatlan kézzel ne nyúljon a tégelybe. Ha a krémmel szeretnénk masszírozni, akkor ideális, ha egy-egy masszázsra nagyjából annyi krémet veszünk fel, ami kb. 18-40 gramm.

Termékcsalád

A Stop cellulit családnak a krémen és a viaszon kívül további tagjai is vannak: illatos durva szemcsés testradír tengeri sóval, növényi és illóolajokkal 300 és 800 g-os kiszerelésben, valamint egy nagyon népszerű növényi masszázsolaj, melyet 250 ml-es kiszerelésben kínálunk otthoni használatra vagy kipróbálásra, valamint 1 és 5 literes kiszerelésben professzionális használatra.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.