A hónap terméke: Otthoni aroma elsősegély csomag

2024.2.13.Velvesa ajánljaOlvasás 3 perc

Az aromaterápia nagyon kellemes és tisztán természetes módszer az önsegítésre, sokrétű felhasználással rendelkezik, és helyes adagolással gyengéd, azonban hatékony. Jöjjön és ismerkedjen meg az otthoni aroma elsősegély csomaggal. 5 db illóolajat talál benne, ami segít a kisebb sérüléseken, gyakori gondokon, és praktikus, ha kéznél van.

Természetes illóolajok otthoni aroma elsősegély csomagban

A leggyakrabban használt illóolajok

Az elsősegély csomagban olyan illóolajokat találunk, amelyek segítenek a leggyakrabban előforduló kisebb sérüléseken és egészségügyi problémákon, mint például a kisebb sebek és égési sérülések, megfázás és vírusfertőzések, emésztési problémák, fejfájás, fáradtság és álmatlanság.

Az eukaliptusz, levendula, citrom, teafa és a Megfázás és immunitás illóolajok kedvezőbb áron találhatók a készletben, mintha külön vásárolnák. A készlet szép karton csomagolásban, kedves és praktikus ajándéknak is alkalmas.

Miben segíthet az aroma elsősegély csomag

A gyengéd levendula kivételével, amit hígítatlanul is használhat a bőrön, jól segít kisebb égési sérüléseknél, orrvérzés elállításánál, álmatlanság, nyugtalanság, idegesség esetében.

Használhat fertőtlenítő teafát hígítatlanul is a bőrön, például kisebb sérülések, például karcolások esetén, de kis mennyiségben adagolja cseppenként, és figyelje a bőr reakcióját. A teafa fogínyproblémák vagy rovarcsípés esetén is segít. Ha hajkorpásodásban szenved, adjon 2 cseppet a samponhoz, és hagyja hosszabb ideig hatni.

Az eukaliptusz hasznos megfázás esetén, de a tanulásban való koncentráció támogatására és a levegő felfrissítésére is alkalmas. Kerülje el, ha homeopátiás kezelés alatt áll.

Használja a citromot mentális megerőltetéskor, fáradtságra és szomorú hangulatra. Ezenkívül serkenti az emésztést és segíti a légzést.

A Megfázás és immunitás illóolaj keveréket kifejezetten az immunrendszer támogatására, a légzés megkönnyítésére és a légutak ellazítására fejlesztették.

Hogyan használjuk az illóolajokat

Az illóolajok koncentrátumok, használja cseppenként. Alkalmasak diffúzorba, fürdőbe (hordozóval hígítva, ami lehet tej, tejszín, méz, vagy növényi olaj, pl. mandulás) és a levendula és a teafa esetében hígítatlanul is közvetlenül a bőrre. Kerülje azonban a szem és a nyálkahártya területét.

Az aromaterápia fellendülőben

Az aromaterápia vagy illatterápia az elmúlt években nagyon népszerűvé vált. Joggal, mert az erősen koncentrált növényi kivonatok a természet legjavát nyújtják az egészség javításához, nagyon kellemes, illatos módon.

Ne felejtse el figyelembe venni a gyártót az illóolaj kiválasztásakor. Csak 100%-ban tiszta természetes kivonatokat használjon, mesterséges illatanyagokat ne. Gyermekeknél történő felhasználáskor, jelentős egészségügyi problémák esetén és az illóolaj belső használata előtt forduljon tapasztalt aromaterapeutához vagy orvoshoz, aki ezzel a kérdéssel foglalkozik.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.