Kellemes illat a masszázsszalonban: 6 tipp, hogyan érjük el

2022.5.10.A masszőr életeOlvasás 5 perc

A masszázs- vagy terápiás szalonban a kellemes légkör megteremtéséhez tartoznak az illatok is. Ahhoz, hogy igazán kellemes legyen, különösen fontos a szellőztetés, figyelni kell a megfelelő koncentrációra és nem ajánlott kombinálni túl sok illatot egyszerre. Hogyan lehet a kiválasztott illatot a levegőbe juttatni? Mai cikkünkben beszámolunk arról, hogyan érheti el, hogy illatos legyen a masszázsszalon.

A kellemes illat jó közérzetet teremt

Diffúzor - szép dizájn és a levegő illatosításának egészséges módja

Ha az illatszórásról van szó, a diffúzorok határozottan az első helyen szereplennek. A tiszta természetes illóolajokat ajánlott desztillált vízzel kombinálni benne. A közönséges csapvízből (vízkő) lerakódó ásványi anyagok károsíthatják a diffúzort, ezért gyakran kell tisztítani.

A diffúzor használatának számos előnye van. Könnyen figyelheti az illóolaj mennyiségének megfelelő illatkoncentrációt, egyszerűen kombinálhatja az illatokat és maga a készülék is kellemes kiegészítője lehet a belső térnek. A klasszikus lánggal égő gyertyákkal ellentétben nincs közvetlen tűzveszély.

Az illóolajok ultrahangos diffúzor segítségével a levegőbe szórása egészséges alternatívája a levegő tisztításának és illatosításának. A diffúzor nem melegíti fel az illóolajat, hanem finom mikroködöt hoz létre a vízből és az illóolajból.

Az ultrahangos diffúzorok nagyon népszerűek

A diffúzor illatának hatása attól függ, hogy melyik illóolajat választjuk:

  • pihenés - levendula, narancs, bergamott
  • stresszoldás - tömjén, mandarin, ylang-ylang
  • jobb koncentráció - litsea cubeba, citronella, pacsuli
  • hangulatjavítás - narancs, grapefruit, zöldcitrom
  • a légutak tisztítása - eukaliptusz, fenyő, kámfor
  • az emésztés javítása - zsálya, citrom, borsmenta
  • jobb alvás - citromfű citronellával, petitgrain, levendula
  • biztonságos rovarirtás - szegfűszeg, citromfű, cédrusfa

Természetes légfrissítő - praktikus és gyors

A villámgyors használatra készült koncentrált illatanyagok terén újdonság a természetes légfrissítők. Az aromaterápia szakértők által összeállított illóolaj-keverékeket elegendő a levegőbe permetezni és mindjárt élvezheti a benne található illóolajok pozitív hatását és a hozzá kapcsolódó kellemes illatot.

A spraynek köszönhetően a fogyasztás valóban minimális és a frissítő nagyon sokáig használható. Az üvegtartály biztosítja a tartalom állandó minőségét.

Természetes masszázs gyertya Citrus 100ml

Természetes masszázs gyertya Citrus 100ml

3 650 Ft

Masszázsgyertya - illat, masszázs és légkör egy termékben

Képzelje el, hogy a vendéget a szalonban kellemes illat és pislákoló gyertyaláng fogadja. Közvetlenül ezután pedig kellemes meleg illatos viaszos masszázs vár rá.

Pontosan ezek a masszázsgyertyák. A masszázs nagyon eredeti módja, amely egyesíti az aromaterápiát, a hőterápiát és a masszázst.

Aromalámpák - a szép belső kiegészítő többféle felhasználása

Természetesen maguk az aromalámpák nem árasztanak illatot. Azonban szép kiegészítői a belső térnek, megfelelő légkört teremtenek, illóolajokkal vagy illatos viaszokkal is használhatók.

Az aromalámpák széles választéka található a piacon, többnyire kerámiából készülnek. Előnyük a könnyű karbantartás, valamint a gyertyaláng és az Ön által kiválasztott illóolaj illatának kombinációja.

Illatos gyertyák

Gyertyák - az egyszerű klasszikus

Az illatos gyertyák klasszikus és nagyon kellemes módja annak, hogy ne csak illatot varázsoljon a szalonba, hanem kellemes pihentető légkört is.

A csillogó lángok megnyugtatnak bennünket és a meghittség érzetét keltik. Az illatos teamécseseket különféle gyertyatartókba vagy edényekbe helyezheti, hogy kiegészítse a masszázsszalon belső terét.

A gyertyák előnye, hogy könnyen használhatóak, nem igényelnek karbantartást és csak a nyílt láng körüli biztonságos munkavégzés előírását szükséges betartani.

Fűtők - olyan energiákhoz, amelyeket nem látunk

A füstölő gyógynövénykötegek illata nagyon specifikus. Ha azonban praxisában olyan terápiákat végez, amelyek során sokat dolgozik az energiával vagy a csakrákkal, akkor a fűtőkkel megtisztíthatja a teret.

A fűtőkötegek többnyire zsálya alapúak

A fűtőkötegeket használhatja az otthon energiai tisztítására vagy bármely helyiség tisztítására is.

A masszázsszalonban az illat az Ön által használt masszázs-, fertőtlenítő- és mosószerektől is függ. Ezért ne feledkezzünk meg a gyakori szellőztetésről és ne kombináljunk túl sok illatot. A masszázsra érkezhet vendég erősebb parfüm illattal, kérhet illatosított masszázsolajat és ha már más illat is van épp a diffúzorban, ez néha kellemetlen, nehéz illatkeveréket okozhat. Az illatok esetében érvényes, hogy a kevesebb több.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació