A hónap terméke: Biofreeze spray

2024.7.1.Velvesa ajánljaOlvasás 2 perc

A Biofreezet bárhol használhatja, ahol gyors és hatékony hűtésre, valamint fájdalomcsillapításra van szükség. Praktikus kiszerelés, gyors és hosszan tartó hatás és akár 2 éves kortól használható, saját tapasztalataink alapján a hónap termékének minősített Biofreeze spray.

Biofreeze

Krioterápia a zsebben

Mennyire hasznos lenne, ha néha nálunk lenne egy kis hordozható légkondi hűsítésre. Nemcsak a forró napokon, hanem sérülések, sportolás után is, amikor szó szerint "ég" a lábunk, vagy ízületi gyulladás vagy arthrosis okozta fájdalomnál. Szerencsére valaki feltalálta a Biofreezet.

Hűsítő természetes mentol

A Biofreeze spray és a testvérei a gél és a roll-on szabadalmaztatott mentol alapú termékek. Lokális krioterápiaként működnek, fájdalomcsillapító anyagot nem talál bennük, mégis képesek gyorsan és hatékonyan csökkenteni az izom- és ízületi fájdalmakat, és akár három órán át hűteni.

Rendkívül praktikus

A Biofreeze spray előnye az egyszerű alkalmazás. A fájdalmas területre felvitt hűtőtasak vagy jeges zacskó korlátozza a mozgást. A sprayt elég naponta 3-4 alkalommal az érintett területre permetezni és hatni hagyni, az alkalmazás érintésmentes és higiénikus. A sprayt 2 éves kortól gyermekek számára is használhatja.

A kompakt csomagolás alkalmas utazásra és sportolásra is. A Biofreeze sprayt tapaszolással is kombinálhatja, biofreezet fújhat a ragasztott tejpre, hogy megsokszorozza a tapasz hatását.

Vigye fel a Biofreezet azonnal sérülés (ficam, húzódás vagy izomhúzódás) után, valamint akut vagy krónikus fájdalom esetén többször is.

Foglaljuk össze a Biofreeze spray használatának előnyeit a jéggel vagy fájdalomcsillapítókkal szemben:

  • egyszerű alkalmazás
  • gyors hatás
  • nem korlátozza a mozgást
  • helyileg hat
  • több mint 3 órányi hatás
  • kompakt csomagolás
Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.