Hogyan kell használni a lávaköveket?

2015.5.6.JótanácsokOlvasás 3 perc

A lávakövekkel végzett masszázs egyedülálló élményt nyújt. Nem csoda, hogy a masszázs királynőjeként emlegetik, és a különféle wellness eljárások részeként is keresik. A felmelegített lávakövek melege mély hatást fejt ki és teljes ellazulást biztosít.

Hogyan kell használni a lávaköveket?

Hogyan hat a lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs megszünteti az izommerevséget és görcsöket, a mélybe jutó hő javítja és serkenti a vérkeringést, oldja a stresszt és az alvászavarokat.

Ez a masszázs nagyon jótékony hatással van a koncentrációra, az elmére és nem utolsósorban a megnyúlt izmok regenerálódására is. Az intenzív ellazulás és pihenés a lávaköveknek köszönhetően a vendég teljes elégedettségét jelenti.

A minőségi felszerelés, mint alap

Ehhez a masszőr ügyes keze nem elegendő. Tökéletes élményt csak jó minőségű és megbízható felszereléssel biztosíthatunk a vendégek számára.

A lávakövek nem akármilyen kövek, amilyet az ember egyszerűen felszedhet valahol a folyó mellett. Sima és kellemes szerkezetük, kiváló hőgyűjtő tulajdonságaik és egyedi kinézetük vulkáni eredetüknek köszönhető.

Többnyire bazaltkövek, amelyek természetesen koptatottak és az óceánpartokon gyűjtenek össze, vagy nagyobb bazaltlávadarabokat művelnek különféle formákká. A lávakövek legtöbbször jellegzetes fekete színűek, de a különféle ásványi anyagok keverékének köszönhetően szürke vagy zöld árnyalatúak is lehetnek.

A lávaköveket gyűjtik, ill. különféle méretekre és formákra dolgozzák fel. A professzionális masszőrök és wellness terapeuták lávakő készletében általában nyakra, derékra, hátra, lábakra, arcra vagy a trigger pontokra helyezhető kövek is találhatóak. A nagy méretű professzionális készletekben ujjközi, gerinc- vagy csakrakövek is találhatók. A komplett felszerelés lehetővé teszi többféle lávaköves masszázs végzését és bővíti a kínált szolgáltatások választékát.

A lávakövekkel végzett masszázs a szövetet mélyen ellazító termikus hatáson és olyan masszázstechnikán alapul, amely szintén hozzájárul a teljes eredményhez. De a kövek azonban nem melegszenek fel maguktól.

A kövek kívánt hőmérsékletét a masszázs előtt úgy érhetjük el, hogy vízben melegítjük őket melegítő edényben. A melegítők belső melegítő edényből, fedélből és a készülék testéből állnak, digitális hőmérséklet-szabályozóval, amely mutatja a beállított fűtési hőmérsékletet és a fűtő edényben lévő aktuális hőmérsékletet.

A lávakő melegítők tartozékai a kanalak, a fakanalak vagy a fogók, amelyekkel elegánsan kiszedhetjük a köveket.

A forró lávakövekkel végzett masszázshoz hűsítő márványkövekkel végzett eljárás is párosítható. Részt vesznek az immunrendszer és a szervezet ellenálló képességének javításában.

A minőségi berendezés hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít, ami időt és pénzt takarít meg. A tökéletes ellátásban részesülő vendégek a legjobb reklám, ezért megéri befektetni a masszázs kellékekbe és berendezésekbe.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.