A hónap terméke: Vákuumos köpölyöző miniszett 6db

2024.4.9.Velvesa ajánljaOlvasás 3 perc

A műanyag köpölyök egyre népszerűbbek a masszőrök körében. Leggyakrabban a mobil masszőrök, illetve terapeuták használják őket, akik különböző okokból a szalonon kívül, céges vagy sportrendezvényeken vagy az ismerőseik otthonában masszíroznak. Alkalmasak arra is, hogy saját magunkat, gyerekeket vagy érzékeny személyeket köpölyözzünk.

Műanyag pumpás köpölyök mini készlete

A köpölyözés és annak előnyei

A köpölyözés nagyon régi terápia. A múltban például bivaly szarvat vagy agyagtálakat használtak hozzá. Ma már különböző anyagokból készült köpölyök közül válogathatunk, de maga a köpölyözés továbbra is ugyanazokkal az előnyökkel jár, nemcsak a bőrt és a bőr alatti szövetet emeli meg, hanem ellazítja az izmok és a fascia burkolatát is.

Ez nemcsak az izmok és a görcsök ellazítását segíti elő, hanem a köpölyök enyhítik a testet a fájdalomtól és a merevségtől, és lehetővé teszik a szabad mozgást. A köpölyözés javítja a vérkeringést és a nyirokáramlást is, ami javítja a narancsbőr állapotát és a bőr általános megújulását.

Miért a vákuum köpölyök?

A köpölyözés klasszikusai az üveg köpölyök, legyenek azok tartósabb vastagfalúak vagy lágyabb vékonyfalúak. A műanyag köpölyöknek azonban számos előnye van az üveg köpölyökkel szemben:

  • könnyűek, könnyen szállíthatók,
  • nem olyan törékenyek, mint az üveg köpölyök,
  • pontosan testreszabott negatív nyomás létrehozására használhatók,
  • alkalmasak olyan helyeken is, ahol a tűz használata problémás,
  • gyermekeknél és érzékenyebb embereknél alkalmazzák.

Elég egy mini készlet a köpölyözéshez?

A mini készletünkben 6 darab műanyag köpölyt talál hat féle átmérővel 22-60 mm-ig, egy pumpát és 4 mágneses rögzítést.

Egy ilyen kis készlettel biztosan nem lehet létrehozni a klasszikus köpölyözés teljes folyamatát. A miniszett azonban alkalmas kombinált masszázsokhoz, ha azt tapasztalja, hogy a klasszikus masszázs után az izmok nem lazulnak el úgy, ahogyan szeretné. Ezután kiválaszthat egy megfelelő méretű köpölyt és helyileg alkalmazhatja a problémás területre.

Ha még nem dolgozott műanyag köpölyökkel és szeretné kipróbálni, a miniszett megfelelő választás kis mértékű befektetéssel.

És végül, a miniszett népszerű a tapasztalt terapeuták körében is a köpölykészlet kiegészítésére vagy bővítésére, valamint azért is, mert tartalmaz egy pumpát is, amely alkalmas otthoni használatra vagy pedig utazáskor.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.