A hónap terméke: Nem szőtt anyagból készült egyszer használatos lepedő

2023.12.11.Velvesa ajánljaOlvasás 3 perc

Az egyszer használatos lepedők nagyon népszerűek a masszőrök körében. Kellemes tapintásúak, puhák és könnyűek, annak ellenére, hogy a rostok nagyon sűrűek. Nem okoznak allergiát és nem hagynak szövetet, amit a vendégek és a masszőrök egyaránt értékelnek. Több szélességben kaphatóak, perforálással vagy anélkül, valamint előre kivágott darabokként is, amelyek pontosan illeszkednek a masszázságyra.

Egyszer használatos lepedő masszázságyra

Higiénikus és gazdaságos

A masszőrök megkedvelték az egyszer használatos termékcsaládot sokoldalúsága, az anyag könnyűsége és a bőr semlegessége miatt. Megvédi a masszázságy, illetve szék felületét a szennyeződéstől és felfogja az izzadságot, a bőrhámot, a masszázstermékeket és a sminket.

A lepedők fehér színe higiénikus tisztaságot, az anyag puhasága pedig a magas kényelem érzetét kelti a vendégnél. Az egyszer használatos termékek így a praktikus használatot a vendég kényelmével kombinálják.

Az egyszer használatos lepedők gazdaságos üzemeltetési megoldást is jelentenek, mivel minimális pénzügyi költséget jelentenek az egyes vendégekre.

Anyag

A nem szőtt textil vékony, puha, levegős, azonban sűrű anyag, polipropilén szálból. Polipropilén pelyhekből fonják, majd aerodinamikailag és termikusan ragasztják. Az így kapott terméket a higiénia mellett széles körben használják a gazdaság számos ágazatában, például a mezőgazdaságban, az építőiparban, a textiliparban vagy a csomagolásban.

Tekercs vagy vágott

A legnépszerűbb változat a 20 vagy 50 darabos előre vágott lepedőcsomag 200 x 80 cm méretű, amely mindkét oldalon kissé meghaladja a szabványos összecsukható masszázságyat.

A tekercsek egyszer használatos lepedőket tartalmaznak 100, 250 és 500 cm-es tekercsekben, két szabványos szélességben: 70 és 80 cm. A nagyobb, 30 g/m2 sűrűségű, 50 vagy 100 cm-es tekercsű és 70 cm szélességű lepedők az igényesebb eljárásokhoz készültek.

Perforáció

A lepedőket nem perforált és perforált változatban kínáljuk. A perforálás 100 cm-enként megismétlődik lyukasztás formájában, amelyeken keresztül olló nélkül eltépheti a lapot.

Egyéb lehetőségek

A nagy nedvszívó képességű papírlepedők vagy a papír és fólia kombinációjából készült vízálló lepedők is alkalmasak bizonyos típusú eljárásokhoz, főleg orvosok, kozmetikusok, pedikűrösök számára, de például csokoládé-, mézes- vagy Breuss-masszázshoz is. Több színben is kínáljuk őket.

Kiegészítő választék

A masszázságyak és -székek arcrészeinek védelmére speciális, nem szőtt anyagból készült egyszer használatos fejtámlákat használnak, amelyek nem támogatják a mikroorganizmusok szaporodását, erős és rendkívül puha, tapintásra hasonlít a pamuthoz.

A lepedőtartó a keskeny végén lyukakkal ellátott szabványos masszázságyakhoz készült. 50-80 cm széles és 250 m-es tekercselésig tartható. Praktikus, hogy nem kell a tekercs után nyújtózkodni, hanem kényelmesen minden vendég számára letekerheti a tekercsből a szükséges lepedőt, és használat után levágja.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.