Profizmus és gazdag tapasztalat. 25 éves és az ügyfelek így értékelik.

2021.10.19.A masszőr életeOlvasás 5 perc

Aynur Rumenov gyökerei Törökországban és Bulgáriában vannak, négy nyelven beszél és viszonylag fiatal kora ellenére gazdag tapasztalattal rendelkezik a masszázs területén. Leginkább gyógymasszázzsal foglalkozik. Mi is ez és hol tanult meg így masszírozni? Olvassa el.

Aynur Rumenov
Forrás: Aynur Rumenov archívuma

Szia Aynur, bemutatkoznál röviden az olvasóinknak? Szokatlan neved van, kezdjük ezzel. Honnan származol?

Bulgáriából származom, de török gyökereim is vannak. Apám eredetileg Törökországból származik, anyám bolgár és Bulgáriában találkoztak, ahol születtem.

Hogyan kerültél Szlovákiába?

Apám itt dolgozik. Idejöttem, megtetszett itt, így itt maradtam.

Hogyan kerültél a masszírozáshoz?

A nagybátyám által. Ő Isztambulban masszőr.

Eleinte különféle brigádmunkákat végeztem. De idővel beleuntam, talán 16 éves voltam és nyáron a családommal Törökországba mentem.

A nagybátyámnak saját masszázsszalonja van és hívott, hogy próbáljam ki. Megmutatta a masszázstechnikákat, elkezdtem élvezni, segítettem neki a mobil masszázsokkal. Később, amikor már jobban bízott bennem, rám bízta a masszázsokat a szalonban is. Így kezdődött.

A nagybátyám volt az, aki megmutatta a helyes irányt, hogyan váljak a legjobb masszőrré, én pedig folyamatosan erre törekszem.

Még mindig jársz Törökországba?

A korona miatt nem voltam. De különben minden nyáron másfél -két hónapot töltök ott. Masszírozok és pihenek is.

Jelenleg mobil masszőrként dolgozol. Dolgoztál már masszázsszalonban is? Miben különbözik ez a munka?

Több szalonban dolgoztam Törökországban és Szlovákiában. Azért lettem mobil masszőr, hogy olyan szolgáltatást tudjak nyújtani Szlovákiában, ami itt nem annyira népszerű.

A mobil masszőr olyan masszőr, aki nagyobb kényelmet biztosít az ügyfeleknek és több ember is megengedheti magának. Nem mindenkinek van ideje szalonokban járni, de mindenki szívesen hívja haza a masszőrt, ugyanis masszázs az otthon kényelemében a legjobb.

Hogyan találnak meg a kliensek? Csak az ajánlásokra hagyatkozol?

Igen, az elégedettségen keresztül találnak meg De van FB profilom is Aynur masszázs, és időnként megpróbálok valamit feltölteni. Például miért kell vizet inni vagy hogyan aludjunk és hasonló dolgokat.

Amikor több időm volt, megpróbáltam írni a fórumokra is, de most nagyon elfoglalt vagyok.

Milyen masszázsokat végzel? Mire fókuszálsz?

Terápiás masszázst kínálok, masszázst sportolóknak, illetve klasszikus nyugtató masszázst. De a hangsúly a terápiás masszázson van.

Mesélj többet arról, hogy mi a terápiás masszázs? Hogyan néz ki?

Szlovákiában nincs terápiás masszázs, de Törökországban igen. Ott terápiás masszőr is dolgozhat orvosi létesítményekben. Tehát törökországi tapasztalataimat felhasználom a gyakorlatban.

Olyan tanfolyamokon vettem részt, amelyeket itt nem találhatunk, például hogyan készítsük fel testünket a masszázsra, kiváltó pontokat és szpamzmákat stb. A mobilmasszázs során köpölyözést is végzek, azonban gumiköpölyöket használok. Az üveg a legjobb, de hordozása igényes.

Több masszázstechnikát kombinálok. Ez mindig egyéni. Minden test más, még a jobb és a bal felünk is más, mert máshogy terheljük őket. Szóval mindig másképp masszírozok, soha se egyformán.

Először diagnosztizálom a testet, megkeresem a problémákat, megkérdezem, hol dolgozik a kliens, milyen sérülései, egészségügyi problémák vannak, nehogy véletlenül ártsak neki. Így folytatom. A masszírozással megismerem az ügyfél testét és fő problémáit.

A weboldalomon a kliensek a véleményükben leírják, milyen volt a masszázs, el lehet ott olvasni.

Van konkrét masszázsod vagy ügyfeled, akit szívesen megemlítenél?

Egyszer ismeretlen szám hívott. A hölgy megkérdezte, hogy sürgősen el tudok- e menni a férjéhez, mivel nagyon fáj a háta.

Kiderült, hogy az úr török származású. Volt orvosnál is, de a fájdalom nem szűnt meg. Bízott bennem, amikor meghallotta, hogy Törökországban tanultam masszírozni és törökül beszéltem vele

Mi segít enyhíteni a stresszt, hogyan pihensz, hogyan vigyázol magadra?

Szeretek játszani Nagyon szeretem a tankokat. Néha kikapcsolom a telefont és játszom. A kutyámmal, barátaimmal eltöltött idő is kikapcsolódást jelent számomra.

Délelőtt speciális iskolába járok, ahol asszisztensként dolgozom autista gyerekekkel. Ez a segítség más formája. Amikor nagyon kimerültem, elmegyek futni.

Vannak masszázsterveid a jövőre nézve?

Most kezdtem fizioterápiát tanulni, hogy még többet tudjak kínálni az embereknek. És persze dővel szalont szeretnék nyitni.

És szeretném megtanítani valakivel, hogyan masszírozzon hozzám hasonlóan, egy darabot adni magamból és hagyni, hogy ezt folytassa. Hogy átvegye utánam a mobil masszázsokat. Vagy idővel alkalmazottakat felvenni és mindkettőt megtartani. Valahogy majd kitalálom.

Aynur, törzsvásárlónk vagy. Ezt az interjút a cég telephelyén készítjük. Hogy tetszik a velvesa webáruház? És nyugodtan mondd meg a pluszokat és a mínuszokat is

Ezt nem tudom, mínuszt nem látok Azt kapom, amit szeretnék és kedvező áron. Elégedett vagyok.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació