Masszázs köpölyözők

2014.8.22.Velvesa ajánljaOlvasás 4 perc
Masszázs köpölyözők

Igazán nagy kihívást jelent a vendégek számára maximális kényelmet és egyben a kívánt hatás elérését biztosítani a fájdalom vagy más egészségügyi problémák enyhítésére. A vendégek elvárásainak magas színvonalához nem csak a tiszta környezet, barátságos személyzet, kiváló masszázstechnikák szükségesek, hanem a minőségi eszközök is, amelyek nélkül nem érhető el teljes mértékben a masszázs kívánt hatása. A visszatérő vendégek elégedett ügyfelek és egyben a siker legfontosabb mutatói is.

Szinte minden masszázstípushoz szükséges minőségi felszerelésre, különösen ott, ahol a kezet kevésbé használják. Az ilyen masszázsok közé tartozik a köpölyözés. Ez a már az ókori Kína idejében is ismert masszázs az egyik legkeresettebb és legkedveltebb masszázsfajta, különösen a kiváló eredmény miatt. A bőrre és az érintett területekre felvitt köpölyök segítségével nagyon intenzív vérbőség alakul ki, amely a vákuum hatására jön létre. A köpölyözés enyhíti a hát- és ízületi fájdalmakat, enyhíti a migrént, a narancsbőrt, korrigálja a cukorbetegséget, a magas vérnyomást, valamint segít enyhíteni a menstruációs fájdalmat, az emésztési problémákat és az epehólyag-problémákat.

Tökéletes kikapcsolódás

A minőségi masszázsköpölyök ezért elengedhetetlen részei ennek az őskori masszázsnak. Többféle köpölyt használhatunk a masszázshoz. A professzionális masszőröknek mindig a vendég érzetére kell gondolniuk, ezért biztosnak kell lenniük abban, hogy milyen köpölyt választanak. A vendégek egy része fél a tűztől és van, akinek hagyományos módon létrehozott vákuum kellemetlen. Ezért szükséges, hogy a masszőrök több olyan köpöllyel rendelkezzenek, amelyek megfelelnek például a gyerekek és a tűzre érzékenyebb személyek igényeinek, így meg tudnak felelni minden vendég elvárásának.

Vákumos műanyag köpölyöző készlet

Vákumos műanyag köpölyöző készlet

7 990 Ft

A klasszikus és hagyományos masszázsköpölyök üvegből készülnek. Itt is több változat közül lehet választani. A vastag falú átlátszó üvegből készült köpölyözők lassabban melegszenek fel és ergonomikus fogással rendelkeznek a kényelmes használat érdekében. A vékony falú boroszilikát köpölyözők nagy mértékű szilárdsággal, mechanikai és vegyszerállósággal és könnyű súllyal büszkélkedhetnek. Mindkét típusú üvegköpölyből különböző méret létezik, használatuk az érintett terület vagy a problémás terület méretétől függ. Az üvegköpölyök használata a masszőr pontosságát és szakértelmét igényli. A vákuumot általában tamponok elégetésével hozzák létre, amelyeket az alkalmazás előtt a köpölybe helyeznek. A köpölyözőket előmelegíthetjük és az ezt követő kihűlés vákuumot hoz létre és a köpölybe szívja a bőrt. Az üvegköpöly használata előtt feltétlenül egyeztetni kell a vendéggel, hogy megfelel-e neki ez a fajta masszázs.

A masszázs köpölyök széles választéka

A professzionális és jó minőségű masszázsszalonnak többféle változatot kell kínálnia. Ha a vendég nem szeretne üvegköpölyt használni, a masszőr nem lepődhet meg, hanem éppen ellenkezőleg, készen kell állnia. Az üvegköpöly más formái, amelyek hasonlóan eredményesek a vákuum-, szilikon- vagy gumiköpölyök. Ezen köpölyözők egyik típusa sem igényel előmelegítést vagy a tűz használatát, ezért alkalmasak a tűztől félő vagy fiatalabb vendégek számára. A vákuumköpölyök különféle méretben kaphatók és nagyon könnyen használhatók. A szivattyú segítségével nyomás jön létre, ami szintén szabályozható és ez intenzív vérbőséget okoz. Hasonlóan használhatók a gumi- és szilikonköpölyök is. Az ilyen típusú köpölyök esetében a vákuumot úgy hozzuk létre, hogy egyszerűen összenyomjuk a köpölyt és felvisszük a bőrre. Ezt a fajta köpöly különféle méretben kapható és felhasználásuk nem korlátozott. Így a köpölyözés többféle módon is teljeskörűen elvégezhető.

A masszázsköpölyök a népszerű köpölyözés teljes alapját képezik. Ezért nagyon fontos a minőségi és megfelelő felszerelés beszerzése, aminek köszönhetően minden vendég a lehető legjobban élvezheti a testi és lelki kikapcsolódást.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.