Egyszer használatos lepedők

2011.3.21.Velvesa ajánljaOlvasás 4 perc
Egyszer használatos lepedők

A tisztaság és a higiénia kulcsfontosságú a masszázsszalonban. A vendégek kényelmének biztosítása hangulatos és tiszta környezetben több mint fontos a visszatérésük és a szalon általános hírneve szempontjából. A masszázságyakról nem hiányozhat az illatos lepedő, ugyanúgy törölközőknek kell rendelkezésre állni a vendégek részére. Akárcsak a szaunákban és a szépségszalonokban, ezeknek az alapvető szükségleteknek a masszázsszalonban is biztos helyet kell, hogy kapjanak. A kényelem minden tekintetben ma az egyik alapszolgáltatás, amely nagy hatással van a vendégek elégedettségére. A masszázs olyan terület, ahol nagy a konkurenciaverseny. Minden részlet szerepet játszik minden egyes vendégért folytatott küzdelemben, ezért olyan fontos tényezőket, mint a higiénia és a tisztaság, semmiképpen sem szabad elhanyagolni.

A masszázságy a masszázsszalon szívét jelenti. Enélkül nehéz lenne masszírozni. A kényelem és a pihentető masszázseljárás érdekében az ágynak több kritériumnak is meg kell felelnie, amelyek között természetesen az említett higiénia és tisztaság is szerepel. Az orvoshoz hasonlóan a masszázsszalonban sem szabad megfeledkezni a lepedőcseréről. Az egyszer használatos lepedővel gyors, egyszerű és gazdaságos lepedőcserét biztosíthatunk. Az egyszer használatos lepedők higiénikus, hidrofil nem szőtt anyagból készülnek, nem kell attól tartania, hogy megkarcolja, megsérti vagy kellemetlenül irritálja a bőrt. Éppen ellenkezőleg, az anyag kellemes tapintású és mivel hidrofil, felfogja és felszívja az izzadságot, az olajokat és a vizet. Az egyszer használatos lepedők csomagja 20 vagy 50 db 200 cm x 80 cm méretű darabot tartalmaz, ami a felnőttek számára megfelelő méret. Az egyszer használatos lepedők tekercs formájában is kaphatók, amelyből egyszerűen levágják a lepedő szükséges részét. Ezzel azonban nem ér véget a masszázságyak higiéniája.

Egyszer használatos lepedő 250m x 70cm

Egyszer használatos lepedő 250m x 70cm

8 490 Ft

Elfeledkezni a fejről és az arcról nagy hiba lenne. A masszázs során az arc izzad, a hölgyek sminknyomokat hagynak, előfordulhat, hogy egy frissen festett hajszál kiszabadul és csúnya foltokat hagyhat, amelyet nem mindig lehet könnyen eltávolítani a masszázságyakról. Tehát a vendégek kényelme és a masszázságy könnyebb tisztítása érdekében is érdemes egyszer használatos fejtámlákat tartani. A fejtámlák cellulózból készülnek, ami nagyon puha és kellemes tapintású. Az egyszer használatos fejtámlákat U-formában, pl. a fejtámla nem része az ágy szerkezetének és leválasztható az ágyról. Az egyéb elérhető fejtámlák X-formájúak és olyan masszázságyakhoz készülnek, amelyeknek közvetlenül a szerkezetében található az arckivágás. A fejtámlák szintén nem szőtt anyagból készülnek, amelyből az egyszer használatos lepedőket készítik. Ez a változat U és X fejtámlákat kínál és a cellulóz fejtámlákhoz hasonlóan minden higiéniai szabványnak megfelel.

A tökéletes higiéniát és kényelmet a masszázs- vagy szaunalepedők garantálják. 100% pamutból készültek és méretük lehetővé teszi, hogy a vendég kényelmesen betakarja magát. Törölközők és fürdőlepedők sem hiányozhatnak a masszázsszalonból. A törölközők fejtámla huzatként is használhatók és természetesen a törölközők nélkülözhetetlen segédeszközök a masszázsok és a végső ápolás során. A törölközők és fürdőlepedők többféle méretben kaphatók, így mindenki számára biztosítható a kényelem.

A tisztaság és a higiénia szimbóluma kétségtelenül a fehér szín. A hófehér törölközők és lepedők kiváló névjegykártya, amely megmutatja, hogy erre a területre nagy hangsúlyt fektetünk. A masszázsszalon fehér belső része és a kiegészítők fehér színe intenzív érzést és bizalmat kelt a vendégekben a higiénia és tisztaság iránt. Semmi sem egyszerűbb, mint elkerülni a higiéniai problémákat. Az egyszer használatos lepedők, fejtámlák, törölközők és fürdőlepedők megfizethetetlen, gyors és hatékony segédeszközök.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació