A masszőröktől kérdeztük: Hogyan emlékszi masszőrkarrierjének legviccesebb pillanataira?

2021.1.14.A masszőr életeOlvasás 3 perc

Monoton munka a masszírozás munka vagy vannak vicces pillanatok is? Van olyan masszázsélménye, amely szórakoztató vagy meglepő? Ezt kérdeztük több masszőrtől. Jó szórakozást kívánunk a válaszok olvasásához.

a legviccesebb pillanatok képe

A diszkréció fenntartása érdekében nem hoztuk nyilvánosságra a válaszadók teljes nevét.

Anna

Ügyfelem teljes testmasszázsra jött. Bevezettem a masszázsszalonba, megmutattam neki az öltözőt és a masszázságyat majd azt mondtam: "Tessék felkészülni." Azonban igen meglepődtem, amikor pár perc után visszamentem, rövidnadrágban, trikóban, zokniban és ... tornacipőben találtam!

Hajnalka

Teljes testmasszázs. A masszírozást a fej és a fül területeivel fejeztem be, mint mindig. Az ügyfél olyan elégedettnek tűnt, de egyben ... hogyis mondjam ... álmodozónak. Felöltözött, fizetett, megköszönte, azonban az ajtóban megfordult és határozott hangon így szólt: - Van ideje? Még egyszer szeretném a FÜLeket! "

Piroska

Elmagyaráztam a kliensnek hogyan kell lélegezni a nyak húzásakor és hogy a fejet kilégzéssel fogjuk a mellkashoz nyomni. Azt mondtam: "Belélegzés és mondja meddig." Ő erre: "Meeeeedddiiiigg..." Szó szerint értette.

Mihály

Megkérdeztem az egyik hölgy ügyfelemtől, hogy legközelebb szeretné-e kipróbálni a lávaköveket. Meglepetten nézett rám: „Az milyen masszázs? Még nem hallottam pávakövekről. "

Andrea

A hölgy ügyfél indiai stresszcsökkentő fejmasszázsra jött, mivel ezt a masszázst hajproblémákra is ajánlották. Látom - a fején gyönyörű sűrű haj -, akkor most mi van? Milyen hajproblémák? Finoman feltűztem a haját azonban valami furcsa volt. Majd az ügyfél azt mondta: "Aha, látja, leveszem." És letette a parókáját.

Lívia

Egy idős úrnak nagyon nyugtalan és "odsimulós" volt a keze a masszázs alatt. Tudja, elég szigorú vagyok, ezért ezt mondtam neki: "Tisztelt uram, olyan masszázst, amilyet a kezeivel jelez, 100 méterrel arrébb és néhány 1000 forinttal drágábban kínálnak. Inkább oda szeretne menni? ”Ezután nyugodtan és csendben folytathattam a masszírozást.

Bea

Technikai jellegű történeteim vannak. A kliens egy órás masszázst kért és kifejezetten csak lábakat. Bementem, levettem róla a törölközőt és az úrnak térdig érő fehérneműje volt.

Vagy például az egyik hölgy kliensemnek eldobható fehérneműt kínáltam. Ezt mondtam: "Fekete férfi tanga és fehér női bugyi van." A hölgy a fekete tangát választotta, a mai napig sem értem, hogyan, de a bugyit a melltartó helyére illesztette.

Judit

„Tessék feküdjön le az ágyra, takarja le magát törölközővel és mindjárt jövök”. Mutattam az ügyfélnek az ágyon lévő törölközőt. Nos, nemcsak törölközővel, hanem lepedővel is letakarva találtam őt! A lepedő alá feküdt, amellyel a masszázságy volt letakarva.

Ádám

Egy hölgy ügyfél azt írta, hogy tud-e más módon fizetni. Azt mondtam, igen, nem probléma, van terminál is a kártyás fizetéshez. Majd azt írta, hogy másképp gondolta ... Gondolkodtam majd azt írtam: "Szokatlan, de extrém esetben gasztrojegyeket is elfogadunk." Valószínűleg értetlennek tartott és egyértelműen leírta, mire gondolt. Természetesen tudtam, hogy milyen fizetési módra gondolt. Elutasítottam és többet nem jelentkezett.

Önnek is van vicces masszázsélménye? Ossza meg velünk a cikk alatti megjegyzésben.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.