A hónap terméke: Masszázsolaj melegítő

2023.9.20.Velvesa ajánljaOlvasás 3 perc

Több oka is van annak, hogy miért jó a masszázsolajat használat előtt felmelegíteni, a masszázsolaj melegítő pedig kifejezetten erre a célra kialakított készülék. Ma a digitális olajmelegítő előnyeiről fogunk beszélni, és azt is megtudhatja, hogy milyen flakonok alkalmasak hozzá és melyek egyáltalán nem.

Masszázsolaj melegítő

Miért masszírozzunk felmelegített olajjal?

A meleg elősegíti az izmok ellazulását és regenerálódását. A masszázs során a súrlódás révén hőt hozunk létre, amely a masszőr kezéből a vendéghez és fordítva kerül át, a masszírozó szer pedig segíti a hőátadást és annak fenntartását.

A masszázsolaj felmelegítésével elősegítjük az izmok gyorsabb felmelegedését és serkentését, a masszőr ugyanakkora erőfeszítésével egyszerre hatékonyabb a masszázs.

Mindemellett a meleg olajos masszázs nagyon kellemes és pihentető élmény a vendég számára, amitől örömmel tér vissza. A masszázs során nem csak a vendég testét, hanem pszichéjét is ellazítjuk.

Nem csak masszázsolajhoz

A masszázsolaj melegítőben nemcsak masszázsolajat, hanem emulziót vagy masszázskrémet is felmelegíthet 40-60°C-os hőmérsékletre. Körülbelül 20 percet vesz igénybe egy teli flakon masszírozószer felmelegítése szobahőmérsékletről maximum 60°C-ra, és a termosztát a beállított hőmérséklethez képest ±2°C-on belül tartja a hőmérsékletet.

Új technológia, praktikus kialakítás és biztonság

A készülék belsőjében egy sűrűn tekercselt fűtőszál található, amely biztosítja a masszírozószer egyenletes felmelegítését. A digitális kijelző váltakozva mutatja az aktuális hőmérsékletet és a beállított hőmérsékletet.

Az új dizájn ötvözi az eleganciát és a funkcionalitást, a melegítő karcsúbb a régi változathoz képest, letisztult vonalakkal, a test és a flakon nyílása úgy van kialakítva, hogy megakadályozza az olaj csöpögését a készülék belsejébe.

A flakon nyílás alsó részén található egy biztosíték, amely kattanva elindítja a fűtési funkciót. A készülék csak akkor kezd melegíteni, ha van benne flakon, és a biztonság kedvéért 8 óra működés után automatikusan kikapcsol.

Kompatibilis flakonok

Az olajmelegítőhöz egy adagolóflakon is tartozik (240 ml). A készülékbe illeszkedő, biztonságos HDPE műanyagból készült flakonokat kínálunk. Üvegből, PE-ből, HDPE-ből vagy LDPE-ből készült flakonok is megfelelőek, de olyan alakúnak kell lenniük, hogy kioldják a palack nyílásának alján lévő biztonsági zárat.

PET jelzéssel ellátott palackokat ne helyezzen a készülékbe, még akkor sem, ha azok elférnek (pl. néhány 250 ml-es olaj a kínálatunkból). A PET anyag szobahőmérsékleten szállításra és tárolásra alkalmas, melegítésre azonban nem.

További lehetőségek a szalonok számára

A Trio olajmelegítő egyszerre három flakont is felmelegít masszírozószerrel. Alkalmas olyan szalonokba, ahol több masszőr dolgozik, vagy ha többféle masszázsterméket használ, és azt szeretné, hogy mindig kellemes hőmérsékleten tartsa a vendégek számára.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.